Işın Karaca nişanlandı

Pop müzik sanatçısı Işın Karaca, Sedat Doğan'la nişanlandı.

Türk pop müziğinin güçlü sesi Işın Karaca, evlilik yolunda. Geçtiğimiz gün Kültür Üniversitesi'nde ENBE Orkestrası'yla birlikte konser veren Işın Karaca, parmağındaki tek taş yüzükle dikkat çekti. Bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Sedat Doğan'la nişanladıklarını açıkladı.

"DAVULLU ZURNALI DÜĞÜN YAPACAĞIM"

"Sedat o konuda beni şaşırtmıyor. Çok romantik ve bir kadının ruhunu okşayan bütün detayları çok iyi biliyor" diyen Işın Karaca, aldığı romantik teklifi de anlatarak, "Galata'da çok şeker bir pasaj var. Orada geçen yaz sonu teklif geldi. Yüzüğü de yılbaşında verdi" diye konuştu. Düğününde herkese haber vereceğini söyleyen Işın Karaca, kimi ünlülerin aksine davullu zurnalı bir düğün yapacağını söyledi.

"BENİM DE BAKACAK BİR SEDAT'IM OLSUN"

14 Şubat Sevgililer Günü'nde Kıbrıs Kaya Artemis Hotel & Casino'da sahne alacak olan Işın Karaca, sevgilisinin de abisiyle birlikte kendisini izlemeye geleceğini söyledi. Sevgililer Günü'nde yalnız olmak istemeyen şarkıcı, "Sevgililer Günü'nde sevgililer birbirlerinin gözlerine bakacak. Benim de bakacak bir Sedat'ım olsun. Ben söyleyeceğim Sedat izleyecek" dedi.

Kaynak: ayakligazete.com