'Gönülçelen' bu akşam başlıyor

Atv'nin yeni dizisi 'Gönülçelen' bu akşam başlıyor


Başrollerini Tuba Büyüküstün ve Cansel Elçin'in paylaştığı dizinin kadrosu "Tüm Türkiye'nin gönlünü çelecek bir projeye imza attık " dedi.

Müzik otoritesi bir akademisyen ile sokakta çiçek satan genç bir kızın aşk hikâyesini anlatan "Gönülçelen" adlı dizi film bu akşam atv'de seyirciyle buluşacak. Cansel Elçin ve Tuba Büyüküstün'ün başrollerini paylaştığı dizide ayrıca Onur Saylak, Ünal Silver, Günay Karacaoğlu, Hasan Say, Ayda Aksel, İlhan Şeşen, Umut Kurt, Tuna Orhan, Nadir Sarıbacak, Yasemin Conka ve Hülya Duyar rol alıyor. "Gönülçelen"de Roman asıllı çiçekçi kız Hasret'i Tuba Büyüküstün canlandırıyor. Hasret'in gönlünü çelen akademisyene ise Cansel Elçin hayat veriyor.

'KLARNET ÇALMAK ZOR'

Dizide Hasret karakterinin ablası Gülnaz'ı oynayan Günay Karacaoğlu hayli iddialı konuştu. Dizi için şive dersi alan Karacoğlu, "Daha ince ve detay bir şive çalıştık. Romanların, bizim yıllardır bildiğimiz bir şiveyle konuşmadıklarını gördük" dedi. Gönülçelen'de klarnetçi Cihan karakterini canlandıran Umut Kurt ise rolü için aldığı dersleri şöyle anlattı: "Daha önce saz ve gitarla ilişkim vardı ama nefesli bir çalgı çalmak ayrı bir yetenek istiyor. Kalabalık sahnelerde kendim çalıyorum ancak özel sololar gereken sahnelerde hocamız Savaş Zurnacı'dan yardım alıyorum." Dizide Murat karakterinin en yakın arkadaşı müzik prodüktörü Levent'i Onur Saylak oynuyor. Hareketli ve eğlenceli bir rolle izleyici karşısına çıkan Şaylak, sette çok eğlenerek çalıştıklarını söyledi. Saylak, "İzleyiciler, Roman hayatının dramlarını acılarını; gerçekte neler yaşadıklarını, yaşam alanlarının kentleşmeden kaynaklı sorunlarla kısıtlanması gibi durumları da görecek. Gönülçelen seyirciye değişik gelecek. Eğlenceli ve dramatik ögeleri bir arada barındıran bir dizi oldu. İzleyicilerin de ilgisini çekmesini ve beğeni toplamasını bekliyoruz" dedi

'AKTÖR' İLHAN ŞEŞEN

Gönülçelen kadrosunda, müzisyen İlhan Şeşen de rol alıyor. Murat karakterinin babası Ethem'i canlandıran Şeşen, çapkın ve zengin bir adam rolüyle ekrana gelecek. Şeşen müzisyen değil oyuncu olarak sette bulunduğunun altını çiziyor. Gönülçelen ekibi, bu akşam atv'de başlayacak dizilerinin tüm Türkiye'nin gönlünü çeleceğini söyleyecek kadar kendilerine güveniyor.