Demet Akalın: ben bu rolü bedava oynardım

Ata Demirer'in son filmi 'Eyvah Eyvah'da rol alan Demet Akbağ'ın Demet Akalın'dan esinlendiği iddialarına iki taraftan da yanıt geldi


Ünlü komedyen Ata Demirer'in senaryosunu yazdığı ve başrolünü oynadığı "Eyvah Eyvah" adlı filmde şarkıcı bir kadını canlandıran ünlü oyuncu Demet Akbağ, Demet Akalın'dan esinlendiği yönünde çıkan haberlere yanıt verdi.

"Ata'ya 'Bebeğim o ben miyim?' diye sordum"

Filmin geçtiğimiz akşam düzenlenen galasına katılan Demet Akalın, bu benzerliğe dikkat çekerek, "Fragmanlarda izledim, sanki Demet Akbağ'ın o yüzükleri falan beni anımsattı. Ben de şimdi kontrol etmek için izlemeye geldim" diye konuşmuş, bu benzerliği Ata Demirer'e sorduğunu ekleyerek, "Ata'ya 'Bebeğim o ben miyim?' dedim, 'Vallaha değilsin' dedi. Demet'in sesi güzel ama bana söyleseydi, filmde ben bedavaya oynardım" diye konuştu.

"Hayalimdeki şarkıcı tipini canlandırdım"


Konuyla ilgili bir açıklama da Demet Akbağ'dan geldi. Demet Akalın'ın "Beni canlandırdıysa bile gurur duyarım" dediği haberini aldığını söyleyen Demet Akbağ, "Gurur duyarmış, teşekkür ederim. Ama Ben benim hayalimde canlandırdığım bir şarkıcı tipini karakterime yansıttım. Demet Akalın'ı canlandırmadım" diyerek, iddialara son noktayı koydu.

"Demet Akbağ'ın bacakları daha güzel, onu çekin"


Filmi izledikten sonra bir araya gelen Demet Akbağ ve Demet Akalın birlikte kameralara poz verdi. Demet Akalın ve eşi Önder Bekensir'i evlilikleri için kutlayan Demet Akbağ, filmi beğenip beğenmediklerini sordu. Demet Akalın filme çok güldüğünü belirttikten sonra birlikte poz verirken, "Elbisemin bir şeyi yok, 10 dolarlık elbise" derken, Demet Akbağ'ın bacaklarını işaret ederek, "Onun bacaklarını çekin, onun bacakları daha güzel" dedi.