Yabancı Gelin Manga'ya karşı!

Mustafa Sandal'ın eşi Emina Türkcan, Eurovision'da Manga'ya karşı yarışacak


Mustafa Sandal'ın eşi Emina Türkcan, Norveç'te düzenlenecek 2010 Eurovision Şarkı Yarışması'nda Sırbistan adına yarışacak. Ülkesinde ünlü bir şarkıcı olan ve geçen yıl sonu 'En İyi Besteci' ödülüne layık görülen Türkcan, yarışmada Goran Bregoviç'in bestelediği bir şarkıyı seslendirecek.

SIRPLAR ZAFER BEKLİYOR
Eşinin Eurovision'a katılmasını desteklediğini söyleyen Mustafa Sandal, 'Ben Eurovision'a katılmayı düşünmüyorum ama Emina'nın doğru bir karar verdiğine inanıyorum. İki ülke arasında bence artık hiçbir sorun yok. Yarışmada gönlüm hem Türkiye, hem de Sırbistan'dan yana olacak. İkisinin de kazanmasını isterim' dedi. Sırbistan basınında ise Emina'nın hem başarılı yorumculuğu hem de kusursuz fiziğiyle birinciliği kapacağı yorumları yapılıyor.

ABD'DE BULUŞACAKLAR
Emina, mayıs ayındaki yarışmaya oğlu Yaman ile birlikte gidecek. Sandal ise aynı tarihte 'Mahsun Kırmızıgül'ün yeni filmi 'New York'ta Beş Minare'nin çekimleri için ABD'de olacak. 'Çekimler bir ay sürecek. Emina'nın ve oğlumun hasretine bir ay dayanamam' diyen Mustafa Sandal'ın yanına ailesi de gelecek.