Tuba Büyüküstün'ün hedefi Avrupa

Tuba Büyüküstün başrolünde oynadığı film için 'Avrupa'da da adından söz ettirecek' diyor


Müslüman bir kızla Hıristiyan bir gencin imkânsız aşkını konu alan 'Yüreğine Sor', vizyona girmek için gün sayıyor.

Tuba Büyüküstün'ün 'Oyunculuk kariyerimde önemli bir mihenk taşı olacak' dediği ilk sinema filmi 'Yüreğine Sor', 12 Mart'ta vizyona giriyor. Yapımcılığını Nesteren Davutoğlu'nun, yönetmenliğini ise Yusuf Kurçenli'nin üstlendiği filmde Kenan Ece ve Hakan Eratik'in yanı sıra Ayla Algan, Tomris Oğuzalp, Nihat İleri, Hakan Karahan ve Civan Canova gibi önemli isimler de rol aldı.

Tutkulu bir aşk!
Görüntü yönetmenliğini Fransız Colin Mounier'in yaptığı filmin kostümlerini ise Bahar Korçan hazırladı.

'Yüreğine Sor'un hikâyesiyle sadece Türkiye'de değil, Avrupa'da da adından söz ettireceğini söyleyen Büyüküstün, "Ben de oyunculuğumla bu öyküye katkı yaptığımı düşünüyorum. Umuyorum ki 'Yüreğine Sor', Avrupa Sineması'nda da başarı elde edecek" diye konuştu.

Yönetmen Yusuf Kurçenli ise filmi büyük bir engele rağmen yaşanmaya çalışılan tutkulu bir aşkın hikâyesi sözleriyle özetledi. Yapımcı Nesteren Davutoğlu ise "Bu topraklarda yaşanmış efsane bir aşkı sinemaya aktardık. İnanıyorum ki; 'Yüreğine Sor' insan sevgisi ile yoğrulmuş mesajını Türkiye sınırlarını aşarak, dünyanın her yerindeki sinemaseverlerle paylaşacak" diye konuştu.