Nuri Alço neden savcılığa gitti?

Saba Tümer'in programına konuk olan Nuri Alço ilginç anılarını anlattı.

Sosyal paylaşım sitelerinde adına açılan sayısız sayfa ve 35 bini geçkin hayranı bulunan Nuri Alço kayıtlı profillerin hiç birinin kendisine ait olmadığını belirtti.

Hayran kitlesinin fazlalığına değinen ve bu konudan dolayı çok mutlu olduğunu belirten Alço Saba Tümer'in yönelttiği bir soru üzerine ilginç bir anısını anlattı.

Alço'nun isminin duvarlara yazıldığını hatırlatan Tümer, konuğuna "İlk isminizi duvarlarda ne zaman gördünüz?" sorusunu yöneltti. 

"Bir sabah bana telefon geldi" diyerek Tümer'in sorusunu yanıtlamaya başlayan Alço, Radikal gazetesinden yapılan arama ile şaşkına döndüğünü belirtti.

Arayan kişinin konuyla ilgili röportaj yapmak istediğini anlatan Alço, "Nedir bu durum diye sordum. Şaşırdım korktum birden bire sabahın köründe kalkıyosunuz bütün Şişli'den Kadıköy'e, bütün gençlik üniversite talebeleri yurt dışı da dahil olmak üzere... Hollanda, Paris, Eyfel Kulesi'nde var. Yazılmış ismim" dedi.

Bu durumun dünyada hiç bir aktörün başına gelmediğini belirten Alço şaşırdığını ve çok korktuğunu belirterek, Şişli Savcılığı'na dilekçe verdiğini anlattı.