Nilay Dorsa Sevgililer gününü hastanede geçirdi

Yediği balıktan zehirlenen ünlü manken Nilay dorsa, sevgililer gününde hastaneye kaldırıldı.

Sevgililer gününü yalnız geçirmekten mutlu olduğunu söyleyen Dorsa ’yalan ve sahte ilişkiler yaşayacağıma yalnızlığı tercih ediyorum’ dedi.

Dorsa aynı gün DJ’lik yapacağı mekana çıkmadan önce balıktan zehirlenip hastaneye kaldırılınca yaklaşık yarım saatlik bir program yaparak sahneyi erken bırakmak zorunda kaldı.

Hayranları tarafından sevgi gösterisiyle karşılaşan ünlü manken “Ne kadar çok sevenim varmış” demekten kendini alamadı. Ünlü manken seksi kostümüyle bir hayli dikkat çekti.


NİLAY DORSA KİMDİR
Ocak 1982’de İran’ın Tahran şehrinde doğdu. İspanyol bir anne ve İranlı bir babanın ilk çocuklarıydı. Zayıf mı zayıf, kara kuru bir kız olan Nilay Dorsa boyunun uzunluğundan ve zayıflığımdan hep şikayetçiydi. Dorsa'nın arkadaşları arasındaki lakabı, ‘Safinaz’dı. Yıllar sonra Nilay Dorsa şikayet ettiği bu özelliklerini "Ne bileyim ileride tüm bunların benim mesleğimin gerekliliği olacağını…" diye açıklayacaktı.

Nilay Dorsa'nın çocukluğu ve okul yılları İzmir’de geçti. Okulda en sevdiği ders Türkçeydi. Sınıfta şiirleri hep o okurdu. Diksiyonu öğretmenleri tarafından beğenilirdi. Hele kompozisyon hazırlamak, onun için en büyük keyifti…
Ortaokula geldiğinde o içine kapanık kız gitmiş, yerine cıvıl cıvıl, hiperaktif, çılgın bir genç kız gelmişti. Bu dönemde dansa ilgi duymaya başladı. Annesi çalışan bir hanım olduğundan evde bütün gün yalnız olurdu.

İlerleyen yıllarda defileler, katalog çekimleri, fuarlar ,açılışlar, tanıtımlar, festivaller, sunduğu magazin, yarışma Programları, Dj’lik çalışmaları, manken eğitmenliği birbirini takip etmeye başlamıştı. İlerleyen yıllarda Dorsa klip ve dizilerde de oynadı. Oynadığım dizilerin birkaçı; Kaynanalar, Kurtlar Vadisi, Hamdi Alkan Tiyatro Oyunları olarak sıralanabilir. Turkische Allgemeine Zeitung Gazetesi’nde moda üzerine yazılar da yazan Nilay Dorsa olayı şöyle özetliyor "Eeee daha ne olsun. Durmak yok. Ben başarının aşığıyım. Öyleyse (işinde) en iyisi için devam.”