Doğa Rutkay geçmişi sildi!

Aysel Gürel'i anma gecesine konuşmacı olarak katılan Doğa Rutkay geçmişi silmişe benziyor.



Ünlü oyuncu Doğa Rutkay, konuşmacı olarak katıldığı Aysel Gürel'i anma gecesinde özel açıklamalar yaptı. Geçmişi unutan güzel oyuncu, Recep İvedik filminin bile adını anmıyor.

Asla konuşmuyor

Geçmişte büyük bir aşk yaşadığı ve hatta 'Recep İvedik2' filminin galasında mutluluk pozu verdiği Şahan Gökbakar'la ilgili asla konuşmuyor Doğa Rutkay. Şimdilerde oyuncu Merve Sevi'yle aşk yaşayan ünlü komedyenle ilgili soruları duymayan güzel oyuncu, 'Konuşmuyorum' demekle yetiniyor. Geçmişi geride bırakan güzel oyuncu, üçüncüsü çekilen Recep İvedik filminin adını bile ağzına almaktan kaçınıyor. Güzel oyuncu, 'Ben bu konularla ilgili konuşmuyorum. Söyleyecek hiç bir şeyim yok' dedi.

Özlüyorum onu

Aysel Gürel'le çok özel bir dostluğu olduğunu söyleyen Doğa Rutkay, 'Ben her şeyde hemen Aysel'i arardım. Telefonla taciz ederim sürekli onu. Bana özel çok şey var Aysel'le yaşadığım. O benim kalp annemdi ve yokluğunu çok hissediyorum. Böyle bir gece de olmak her şeyden güzel, 3 gündür heyecandan uyuyamıyorum. Her şeyi bırakıp burada var olmak istedim' diyerek Aysel Gürel'e duyduğu özlemi sözlerine yansıttı.