Jennifer Aniston'a ayrılık yaradı

Beş yıl önce Brad Pitt'i Angelina'ya kaptıran Jennifer Aniston'a ayrılık yaradı.

Bundan tam beş yıl önce, 'Hollywood'un en seksi ve en güzel çifti' dendiğinde, akıllara sadece Brad Pitt ve Jennifer Aniston geliyordu! Yedi yıllık beraberliğin ardından, 'Mr&Mrs Smith' filmi çekimleri sırasında eşini Hollywood'un en seksi ve en çapkın kadınlarından Angelina Jolie'ye kaptıran Aniston uzun süre sessizliğini korudu. Aldatma ve ayrılık hakkındaki ilk açıklamayı yapmak için, boşanmalarının ardından aylar geçmesini bekledi.

İSTEDİĞİ ERKEK ONUN

Yaptığı ilk açıklamada, özel hayatını takip eden hayranları kadar şaşkın olduğunu söyleyen Jennifer Aniston, ayrılık sonrası ilk birkaç yıl ciddi bir bocalama yaşadı. Erkek arkadaş edinmekte ve kariyerini sürdürmekte zorlanan Aniston, 5 yılın ardından tekrar altın günlerine geri döndü! People dergisi, Brad Pitt'in tam bir çöküntü yaşadığı ve Angelina Jolie'den ayrılacağının konuşulduğu şu günlerde, Aniston'ın hayatının yoluna girdiğini yazdı. Dergiye konuşan Jennifer Aniston'ın yakın arkadaşları, "Ağzına Brad'in ismini almıyor. Beğendiği erkeklerle çıkıyor ve dolaşıyor. İstediği erkeği elde ediyor. Eğlenmesine ve mesleğinde güzel işler çıkarmaya bakıyor" diye konuşuyor. İşte Aniston'ın, Brad Pitt'ten sonraki hayatı...

Dergilerin kapaklarında: Jennifer Anniston, ayrılık sonrası ne kilo aldı, ne kendini bıraktı. 40 yaşında olmasına rağmen, genç kızları kıskançlıktan çatlatacak kadar güzel bir vücuda ve cilde sahip! Bu nedenle de sürekli dergi kapaklarında yer alıyor!

Filmleri çok iyi iş yapıyor: Marley&Me' isimli filmi 140 milyon dolar hasılat elde etti. Jennifer Aniston'ın oynadığı filmler, çok iyi iş yapıyor.

İstediği erkek onun: Brad Pitt'ten ayrıldıktan sonra uzun süreli bir beraberlik yaşamamayı tercih eden Aniston, Hollywood'un en seksi erkekleriyle beraber oldu. Vince Vaugh, John Mayor, Bradley Cooper, Gerard Butler, Owen Wilson ve Aaron Eckhart, güzel yıldızın isminin anıldığı isimler arasında yer alıyor.

Rüya gibi tatillere çıkıyor: Meksika ve Hawaii'ye sık sık giden Jennifer Aniston, geçen yıllarda yakın arkadaşlarıyla hep rüya gibi tatillere çıktı.