'İşleri kötü giden bana laf ediyor'

Uludağ'da vereceği konser öncesi özel açıklamalar yapan pop müziğin başarılı şarkıcılarından Bengü,' İşleri kötü giden bana laf ediyor' dedi.

Yoğun bir dönem geçiren ve bir haftada iç konser verdiğini söyleyen Bengü, kariyerinin en parlak dönemini yaşadığını, bu yüzden adının birçok polemiğe karıştırılmak istendiğini söylüyor.

Uludağ'da bol bol kayak ve spor yapan ve sevgilisi Akın Altan ile baş başa tatil yapan Bengü, yeni albümü için şarkılarını hazır olduğunu ve kayıtlarını Amerika'da gerçekleştireceğini söylerken, "Bir ayağım New York'ta artık. Yaşım da çok genç, enerji doluyum işin başındayım. Amerika'daki müzsiylenlerle çalışıp müziğimi geliştireceğim" diye konuştu.

HANDE YENER VE DEMET AKALIN'A İNCE GÖNDERME

"İçimde patlamaya hazır bombalar var" diyen Bengü, kariyerindeki iddiasını "İnişlere tahammülüm yok, yukarı çıkmayı seviyorum. Uludağ'da zirvede olmayı da bu yüzden seviyorum" sözleriyle anlatırken, başarılı bir dönemden geçtiğini, bu yüzden de birçok ismin kendisini konuştuğunu belirtti. Adı zaman zaman Demet Akalın ve Hande Yener'le polemiğe karışan Bengü, bu konuda her zaman suskun kaldığını söylese de, ince göndermeler yapmadan edemedi.

AJDA PEKKAN'DAN TAVSİYE ALDI

"Konuşulmak hoşuma gidiyor. İşleri kötü giden ise bana laf etmeye başlıyor. Bence herkesin düşünüp bakması lazım 'Ben ne yapıyorum' diye. Çünkü benim listelerde şarkılarım, verdiğim konserler belli. Cevabımı sahnede veriyorum" diyen Bengü, bir de Ajda Pekkan'nda alıntı yaparak, "Ajda Pekkan çalışmamın dışında bi şeye kulak asmamamı söyledi, ben de öyle yapıyorum" diye konuştu.

"DEMET AKALIN'IN DÜĞÜNÜNE GİTMEMİŞİM NE OLACAK?"

Yakında reklam filmleriyle televizyonlarda boy göstermeye hazırlanan ve kendisine gelen dizi tekliflerini geri çeviren güzel şarkıcı, 13 Şubat'ta Ankara'da sahne alacağını, Sevgililer Günü'nü ise sevgilisiyle baş başa kutlayacağını belirtti. Bu arada kendisini düğününe davet etmeyen ve sonrasında pişman olduğunu dile getiren Demet Akalın'a da yanıt veren Bengü, "Ona mutluluklar diliyorum. Ama yakın arkadaşlarımın düğününe bile gidemiyorum, onunkine gitmemişim ne olacak?" dedi.


Kaynak: ayakligazete.com