Yeşim Salkım kan davlasını açıkladı

Pop sanatçısı Yeşim Salkım, önceki gece Ortaköy'deki Mix Bar'da sahne aldı.

Salkım'ı bu heyecanlı gecesinde eşi Hakan Eratik ve dostları Seren Serengil ile Elif Güvendik yalnız bırakmadı. Hayli neşeli olduğu gözlerden kaçmayan Yeşim Salkım, canlı yayında polemik yaşadığı Okan Bayülgen'le arasında hiçbir sorun olmadığını belirtti ve ekledi:

"Ben kin tutan biri değilim. Okan'la aramız bir düzelir, bir bozulur. Bu önemli bir şey değil. Asıl benim kan davalımla aram hiç düzelmez." Takvim gazetesinin haberine göre; gazetecilerin "Kan davalım dediğiniz kişi kim?" sorusuna, "Bana söyletmeyin, siz onu biliyorsunuz" diye yanıt veren Salkım, bu açıklamasıyla Gülben Ergen'i kastetti.

SAVAŞ NEDEN ÇIKTI?

Ünlü şarkıcılar arasındaki kavga; Yeşim Salkım'ın eski eşi Hakan Uzan'la biten evliliğinde Gülben Ergen'i sorumlu tutmasıyla başlamıştı. Ergen, "Yuvamı Gülben yıktı" diyen Salkım'a o dönemde yüklü bir tazminat davası açmıştı. Salkım'ın "Hakan, benimle evliyken Gülben'le aşk yaşadı, yurtdışında tatil yaptılar" gibi iddiaları üzerine mahkemeye başvuran Gülben Ergen, açtığı 250 bin TL'lik tazminat davasını 2 ay sonra geri çekmişti!