Dostlarıyla hasret giderdi

Bir yakının cenazesi için memleketi Sakarya'nın Karasu ilçesine gelen türkücü Mustafa Topaloğlu dostlarıyla hasret giderdi.

Mustafa Topaloğlu, dostlarıyla bir araya geldi. Topaloğlu, "Karasu'yu çok seviyorum. Karasu için çok güzel planlarım var. Bir yakınımın cenazesine geldiğim memleketim olan Karasu'da dostlarımla ve sevgili belediye başkanımız Mehmet İspiroğlu ile bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Buralar benim doğduğum ve büyüdüğüm yerlerdir. Karasu için bizlerde artık elimizden geleni yapacağız ve başkanımıza destek olacağız. Karasu'nun tanıtılması için burada bir sinema filmi çekeceğim ve burasını tüm dünyaya tanıtacağım" dedi.

Karasu'nun bu zamana kadar iyi tanıtılmadığını ifade eden Topaloğlu, "Önümüzdeki yaz yapılacak olan fındık festivalinde destek vermek için ilçemize gelip konser vereceğim" diye konuştu.

Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu ise, "Çok değerli sanatçımız Mustafa Topaloğlu bizleri şereflendirmiştir. Topaloğlu bizim dışarıdaki temsilcimizdir onun için yardımlarını bekliyoruz ve önümüzdeki yaz yapacağımız festivale de geleceğini bizlere destek vereceğini söyledi" şeklinde konuştu.


Dostlarıyla hasret giderdi