Azra Akın reddetti, rolü Hülya Avşar kaptı

Tiyatro'da Fatma rolünü oynayan Azra Akın neden sinemada da oynamadı?

Orhan Kemal'in ünlü eseri '72. Koğuş' adlı romanından uyarlanan tiyatro oyununda 'Fatma' rolüyle beğeni toplayan Azra Akın, romanın sinema uyarlamasında neden oynamadığını açıkladı. Songül Öden ile önceki gün City's'de bulunan bir mekanda yemek yiyen Azra Akın, oyunda rol aldığı için filmde de doğal olarak aynı rolün kendisine teklif edildiğini söyledi.

Başka projeler için teklifi geri çevirmek zorunda kalan genç oyuncu, "İsteseydim o rolü rahatlıkla oynardım. Ancak o vakitlerde başka projelere yoğunlaşmak zorundaydım. Bu yüzden yapımcılar 'Fatma'yı oynaması için Hülya Avşar'a gittiler. O da teklifi kabul etti" diye konuştu.

Orhan Kemal'in tiyatrodan sonra sinemaya da uyarlanan ünlü eseri, 1941 yılı Türkiye'sinde bir cezaevinde yaşanan trajik olayları anlatıyor.

HÜLYA AVŞAR'IN AĞZI AÇIK KALDI

Derya soyundu Hülya'nın ağzı açık kaldı! Yok Böyle Dans'ta bu hafta Derya'nın dansı Hülya Avşar'ı etkiledi. Show TV'de yayınlanan, yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın yaptığı Yok Böyle Dans programına Derya Büyükuncu damgasını vurdu.Yok Böyle Dans'ta bu hafta milli yüzücümüz Derya Büyükuncu seksi dansıyla programa damgasını vurdu. Dans ederken bir ara üzerindeki ceketi çıkarıp atan Büyükuncu, biçimli vücudu ile izleyenleri büyüledi.

HÜLYA AVŞAR'IN AĞZININ AÇIK KALDIĞI AN - VİDEO