''Öyle bir geçer zaman ki'' izleyicileri ekrana kilitliyor

Büyük oğlunuzu hapse mi gönderirdiniz, yoksa küçük oğlunuzu eski eşiniz ve hiç güvenmediğiniz bir üvey anneye mi bırakırdınız?

Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinin bu akşamki bölümünde yine heyecan doruktaydı!

Geçen hafta yangın sahnesiyle adından söz ettiren Aras Bulut İynemli'den sonra, bu hafta da Ali'nin Cemile'ye yaptığı şok teklif diziye damgasını vurdu!

Mete, kendilerini evden atmak isteyen babasını eve hapsedip öfkesini kustuktan sonra, birlikte ölüme gitmek için evi yaktı. Alevlerin arasında kalan Ali'yi polis kurtarırken, Mete'yi ise annesi Cemile kurtardı.

Bölümün sonunda ise, izleyiciyi büyük bir şok bekliyordu. Carolin'in önerisiyle Mete'den şikayetçi olmaya karar veren Ali'yi, Cemile'nin ısrarları bile kararından döndüremedi. Fakat küçük oğlu Osman'ı çok seven ve özleyen Ali, Cemile'ye, Mete'yi kurtarabilmesi için şaşırtıcı bir teklifte bulundu.

"YA OSMAN BENDE KALACAK, YA DA METE HAPSE GİDECEK"

Ali, Cemile'ye, "Osman'ın velayetini bana verirsen, Mete'den şikayetçi olmayacağım. Kararı sen ver" diyerek, Cemile'nin iki oğlu arasında bir tercih yapmasını istedi.

Büyük oğlu Mete'nin hapse gitmesine göz yumacak olan Ali'nin bu teklifi karşısında, Cemile'nin ne yapacağı merak konusu.

Peki siz olsanız ne yapardınız? Büyük oğlunuzu hapse mi gönderirdiniz, yoksa küçük oğlunuzu eski eşiniz ve hiç güvenmediğiniz bir üvey anneye mi bırakırdınız?