Bir yıldız doğuyor

Öyle Bir Geçer Zaman Ki' dizisinde Mete karakterini canlandıran Aras Bulut İynemli'nin performansı usta oyunculara bile şapka çıkarttırdı.

Peki kim bu Mete yani gerçek adıyla Aras Bulut İynemli ?

Henüz yaşı çok genç. Bir kaç reklam filmi dışında da oyunculuk konusunda hiçbir tecrübesi yok.. Ama bir dizide evin asi oğlunu canlandırdı ve her şey bir anda değişti.Bütün Türkiye ondan söz etmeye başladı..

Sözün kısası yakınları dışında kimsenin tanımadığı genç adam bir gecede yıldız oldu.. Bazı televizyon eleştirmenleri onu "Biraz James Dean biraz Jude Law" diye tanımlayıp oyunculuğuna şapka çıkarttı.

Kanal D'de daha ilk bölümünün yayınlandığı gece milyonları ekrana kilitleyen Öyle Bir Geçer Zaman ki...

Bir ailenin 1967 yılından günümüze uzanan serüvenini anlatan dizinin tüm kadrosu izleyiciden tam not aldı. Ama içlerinde öyle biri var ki daha ilk bölümde performansıyla yılların oyuncularına bile parmak ısırttı.

Şimdi daha ilk bölümdeki oyunculuğuyla herkesi kendine hayran bırakan bu genç oyuncuyu ve tıpkı onun gibi sadece bir gecede 'şöhret merdiveninin en üst basamağına koşarak çıkan" gençleri biraz daha yakından tanıyalım...

1991 doğumlu olan İynemli geçen yıl Beşiktaş Anadolu Lisesi'nden mezun oldu... İstanbul Teknik Üniversitesi Uçak Mühendisliği bölümünde okuyor..

Bir kaç reklam filminde rol aldı... Ama bu dizide Akarsu ailesinin oğlu Mete'yi canlandırıncaya kadar ciddi anlamda hiç oyunculuk tecrübesi yaşamamıştı..

Ama daha ilk rolüyle 'sınıfı geçti' İynemli...Özellikle de arkadaşlarından dayak yediği sahnedeki performansıyla hem dizi izleyicisinin gözdesi hem de bir tür internet fenomeni oldu...


İşte Aras Bulut İynemli'nin yani dizide ki adıyla Mete'nin insanları ekrana bağladığı o sahne ;