Seda'dan, Petek'e iltifat yağmuru!..

Seda Sayan ve sevgilisi Atilla Altay'ın kendisini dinlemeye geldiğini gören Dinçöz, ünlü konuklarına "hoş geldiniz" diyerek hasret giderdi!.. seda sayan ve sevgilisi Atilla Altay'ın kendisini dinlemeye geldiğini gören Dinçöz, ünlü konuklarına "hoş geldiniz" diyerek hasret giderdi!..

Yakında muhteşem bir albümle dinleyicilerinin karşısına çıkmaya hazırlanan genç assolist Petek Dinçöz, Kıbrıs Rocks Hotel’de iki gün üst üste sahne aldı. İlk gün bir hastaneye ambulans alınması için sahneye çıkan ve gecede Kıbrıs Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’nu ağırlayan Dinçöz, muhteşem sahnesiyle izleyicilerden tam not aldı.

İkinci gün ise beş yıldan bu yana görüşemediği Seda Sayan ve sevgilisi Atilla Altay’ın kendisini dinlemeye geldiğini gören Dinçöz, ünlü konuklarına ‘hoş geldiniz’ diyerek yanlarına gitti. Genç sanatçıdan mikrofonu alarak ona iltifatlar yağdıran Seda Sayan ‘Bebek gibisin. Hem sahneni, hem repertuarını hem de seni çok beğendim.’diyerek tebriklerini sundu. Gece boyunca Petek Dinçöz’ün şarkılarına eşlik ederek, sevgilisiyle romantik dakikalar yaşayan Sayan’ın formunda olduğu ve mutluluktan uçtuğu dikkatlerden kaçmadı.