Ebru ile Yeşim dünür olacak

Doğumdan sonra ekrana dönen Ebru Şallı, yeni programında ikinci kez anne olacak Yeşim Salkım'ı ağırladı

İki ay önce ikinci kez anne olan Ebru Şallı, ekranlara döndü. Pilates ile canlı yayına başlayan Şallı’nın ilk konuğu ise 5 aylık hamile olan Yeşim Salkım oldu.

Program öncesinde basın mensuplarıyla bir araya gelen ikili, soruları yanıtladı. Gazetecilerin “İleride akrabalık söz konusu olabilir mi?” sorusu üzerine “Neden olmasın, çok güzel olur. Pars ve Ada aynı yılın çocukları, tabii olabilir. Güzel bir çift olabilirler. Beşik kertmesi yaparmışız” diyen Şallı ve Salkım, daha sonra çocuklarının evlenmelerinde hiçbir mahsur olmadığını söyledi. Program sonunda Ebru, hamile DVD’sini ve kitabını Salkım’a armağan ederken, eşi Harun’un gönderdiği kalpten güllerle birlikte poz verdi.

SALKIM BİR ÇOCUK DAHA İSTİYOR

Ebru Şallı gibi doğumdan sonra işlerinin başına döneceğini anlatan Yeşim Salkım, Doğu ve Güneydoğu’daki kadınların nasıl ortamlarda doğum yaptığından söz etti. Salkım “Bizler şanslıyız, bugün halen Doğu’da, Güneydoğu’da annelerin nasıl doğurduğunu biliyoruz. Kimse havalara girmesin gayet doğal bir olay. Fazla abartıya, şımarmaya gerek yok. Ben iki yıl sonra tekrar anne olmak istiyorum” diye konuştu.

Ebru ile Yeşim dünür olacak

Formuyla göz kamaştıran Ebru Şallı, Salkım’ı ağırladığı programında pasta yedi. Şıklığıyla göz kamaştıran Şallı, ekrana döndüğü için mutlu olduğunu söyledi.