Şahan Gökbakar yine İvedik oldu

Mekan çıkışı görüntü almaya çalışan gazetecileri iterek arabasına bindi...

Geçtiğimiz aylarda, Şahan Gökbakar ve Berrak Tüzünataç'ın sabaha karşı Tüzünataç'ın evinin balkonundaki görüntüleri gündeme bomba gibi düşmüştü.

Günlerce konuşulan olayda her iki taraf da suskunluğunu korurken, Gökbakar'ın yaptığı şu açıklama ikinci bir bomba etkisi yarattı: "Bu olay dünyanın her yerinde skandaldır. Bu skandalı 'Recep İvedik 4'te kullanacağım. Recep'i balkonda bir kadına kıstırtabilirim. Bunda utanılacak bir şey yok. Bekâr insanlarız, ortada bir aldatmaca yok. Paylaşılan güzel bir an büyük konu oldu." Bu açıklamaların ardından ilk kez Ulus'taki Sunset adlı mekânda görüntülenen Gökbakar, arkadaşlarıyla yemek yedi. Çıkışta gergin tavırlarıyla dikkat çeken ünlü komedyen, görüntü almaya çalışan gazetecileri iterek arabasına bindi ve soruları yanıtlamak istemedi.

Şahan'dan bana yemek kalır mı?

Şahan Gökbakar'ın arkadaşlarıyla yemek yediği restoranda ünlü tiyatrocu Behzat Uygur da vardı. Dostlarıyla birlikte yemek yiyen Uygur'un keyfi bir hayli yerindeydi. Çıkışta gazetecilerle sohbet eden oyuncu, "Yemekte Şahan Gökbakar'la birlikte mi yemek yediniz?" sorusu üzerine espriyi patlattı. Uygur, "Ne yemeği, Şahan'dan bana yemek mi kalır? Karnımı doyuramadım" deyince herkes kahkahaya boğuldu.