Eurovision anketlerinde başı çekiyor

Almanya bu yıl 56. düzenlenecek Eurovision Şarkı Yarışması'na ev sahipliğini yapacak. Peki 2011 yılında düzenlenecek yarışmada ülkemizi hangi sanatçı temsil edecek? Anketlerden çıkan sonuçlara göre en favori isim genç şarkıcı Atiye…

Takvimler henüz Ekim ayını gösteriyor ama 2011 yılının Mayıs ayında yapılacak Eurovision Şarkı Yarışması’nın heyecanı şimdiden başladı.

Türkiye bu yıl gözünü zirveye dikti ve 2011 yılında yapılacak yarışma için birbirinden ünlü isimleri gündemine aldı. Bunun için birçok sitede anketler düzenlendi. Anketlerde Tarkan, Hande Yener, Murat Boz gibi ünlü sanatçıların isimleri ön plana çıkıyor ancak bunlardan biri birçok ankette başı çekiyor. Bu isim genç şarkıcı Atiye…

Atiye, Eurovision’u ve yeni projelerini NTV ekranlarında Can Dündar’a değerlendirdi.

İnternette kendisine yönelik yoğun ilgi hakkında konuşan Atiye, “ Öncelikle çok mutlu oldum. Şimdiye kadar hiç Eurovision’a gidiyim diye bir amacım olmadı. Ama sanırım son günlerde yaptığımız işler beğenildi ve anketlerde bende kendime yer buldum. Ben seçilirsem gitmek isterim. Bu yıl Almanya’da olması nedeniyle avantajlı olabilirim” dedi.

Farklı ülkelerde yaşamanın özel bir duygu olduğunu ifade eden Atiye sözlerine şöyle devam etti: “ ABD, Hollanda ve Almanya’da yaşadım. Kendimi şanlı hissediyorum. Farlı ülkelerde okuyabilmek ve dillerini öğrenmek güzel. Bu sayede müziğim gelişti. Farklı tarzları bir araya getirebiliyorum. İşim haricinde gündeme gelmek istemiyorum. ”