Musa Aytun'un açıklamaları bomba etkisi yaptı

Seren Serengil eşinin suçlamalarına canlı yayında cevap verdi.

Seren Serengil ile boşanma aşamasında olan Musa Aytun’un Hürriyet’e yaptığı açıklamalar, bomba etkisi yarattı. Bu kadarı da olmaz dedirten açıklamalarla Seren Serengil’in hamileliğinin sahte olduğunu ve çocuk düşürmediğini söyleyen Aytun, kayınvalidesine de borcu olmadığını, hatta Nevin hanımın parasız olduğunu da iddia etti.

Seren Serengil’le 9 aydır sadece avukatları vasıtasıyla görüştüklerini ve Seren’in anlattıklarının sadece hayal ürünü olduğunu söyleyen Musa Aytun şok açıklamalarda bulundu.

Kumar iddiasına Aytun’un cevabı, “Bunların hepsi mahkemeye bir bir delil olarak sunuldu, bütün hesaplarım çıkartıldı. İddaa oyunlarını hep kendi hesabımdan oynadım. Benim ne sigaram, ne alkolüm var. Yemeğe gitmem, oraya buraya gitmem, bunu yaparım. Bu da benim zevkim.” olurken, Nevin hanıma 150 bin TL borcu olduğuna dair iddiaları da kabul etmedi.

Aytun, iddiaların tam aksine bu harcamaları Seren Serengil’in yaptığını ve annesinin de o kadar yüksek limitli bir kredi kartına hiçbir zaman sahip olmadığını hatta kirasını dahi ödeyecek parası dahi olmadığını ve kızı Seren’den günde 50 – 100 lira alarak yaşadığını ifade ederken, “7 Ekim’e kadar kendisine gün veriyorum. Bu 150 bin TL’yi kanıtlamazsa, hayatında yaşayacağı kaç sene kalmışsa, hepsini mahkemede geçirteceğim.” dedi.

Seren Serengil ve annesi hakkında çok ağır konuşan Aytun, “Seren ve annesi birbirine düşmandır aslında... Kendi açıklamaları var, “Ben bir gün şefkat görmedim, bir gün bana sarılmadı” diye. Bana kaç kere annesi için “İnşallah ölür de kurtulurum” dedi. Şimdi ana-kız rolleriyle bana saldırıyorlar. Böyle Bizans oyunlarıyla bir yere varamazlar.” dedi ve asıl bombayı patlattı: Seren’in Yunanistan’da bebek düşürmediğini, hatta hamile bile olmadığını iddia etti.

Bu sabah Kanaltürk ekranlarında yayınlanan "Arım Balım Peteğim" programına telefon bağlantısıyla konuk olan sanatçı Seren Serengil, eşinin kendisiyle ilgili yaptığı açıklamalara cevap verdi.