Ünlü oyuncular Facebook'ta da yarışıyor!

Birbirinden ünlü oyuncular sadece reytinglerde ya da gişede değil, uzun süredir internette de rakipler.

Cem Yılmaz tam 1 milyon 604 bin kişilik hayran sayısı ile Facebook'ta rekor kırarken, onu 1milyon 153 bin kişi ile Kıvanç Tatlıtuğ ve 658 bin hayran sayısı ile de güzel yıldız Tuba Büyüküstün takip ediyor...

İŞTE HAYRAN SAYISINDA İLK 10

1 - CEM YILMAZ: 1 milyon 604 bin hayran sayısı ile zirveye yerleşen Cem Yılmaz, 'Av Mevsimi' filminin vizyona girmesiyle bu rakamı katlayarak aradaki farkı epey açacağa benziyor.

2 - KIVANÇ TATLITUĞ: Aşk-ı Memnu dizisinde ki, Behlül karakteriyle büyük bir çıkış yakalayan ve ardından Ezel dizisindeki psikopat rolüyle genç kızların sevgilisi olan Kıvanç Tatlıtuğ, 1 milyon 153 bin hayranıyla listede ikinci sırada yer alıyor. Tabii bu listede Arap hayranların sayısı da 413bin civarında.

3 - TUBA BÜYÜKÜSTÜN: Güzelliğiyle taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan güzel oyuncu Tuba Büyüküstün, 658 bin hayran sayısı ile üçüncü sırada. Araplar'dan gelen büyük kitlesi, sayfaların yarısına yakınını oluşturuyor

4 - KENAN İMİRZALIOĞLU:
"Ezel"le fırtınalar estiren ve herkes tarafından beğenilen oyuncu Kenan İmirzalıoğlu yarışta 390 bin hayran sayısıyla listede dördüncü sırada kendine yer buldu.

5 - BEREN SAAT:
'Aşk- ı Memnu' dizisiyle şöhretini arttıran bir diğer oyuncu olan Beren Saat ise 384 bin hayran sayısı var. Özellikle 'Aşk-ı Memnu'daki veda sahnesinden sonra bir ayda 200 bin hayran toplayan Saat'in şu an oynadığı 'Fatmagül'ün Suçu Ne?' dizisi de hayranlarının artmasında ki en büyük etken.

6 - HAZAL KAYA: Listede üçüncü 'Aşk-ı Memnu' furyasıyla parlayan Hazal Kaya 381 bin hayran sayısıyla kendisine altıncı sırada yer buldu. Bu sezon herhangi bir dizide olmayıp bir yıl ara veren Kaya, rol aldığı çorap reklamlarıyla yine ekranlarda boy gösteriyor.

7 - BURAK ÖZÇİVİT:
'Küçük Sırlar' dizinde rol alan Burak Özçivit, 191 bin hayran sayısıyla listenin yedinci sırasında. Dizide oynadığı 'Çet' karakteriyle büyük beğeni kazanan Özçivit diziyle birlikte büyük bir çıkış yakaladı.

8 - NECATİ ŞAŞMAZ: 'Kurtlar Vadisi' serisinin 'Polat'ı Necati Şaşmaz, 186 bin fan sayısıyla listenin ilk onunda kendisine sekizinci sırada yer buldu. 7 yıldır 'Kurtlar Vadisi'nde her hafta izleyici karşısında olan Şaşmaz bu durumdan son derece memnun olduğunu belirtiyor.

9 - SİNEM KOBAL: O da 'Küçük Sırlar' dizisinde oynadığı 'Su' karakteriyle her hafta ekranlara geliyor. Ünlü futbolcu Arda Turan ile yaşadığı aşkla şöhretlerini katlayan çiftten Kobal'ın 165 bin hayranı var.

10- BİNNUR KAYA: 'Türk Malı' dizisinde oynadığı 'Abiye' karakteriyle ve sürekli karıştırdığı atasözleriyle idol haline gelen ünlü oyuncu Binnur Kaya sahip olduğu 160 bin hayran sayısıyla kendisine onuncu sırada yer buldu.