Safiye Soyman ile gelini arasında Mal ve altın kavgası sürüyor

Faik Öztürk, MS hastası Harun Akaröz'le evlendikten 10 gün sonra evi terk eden Gönül Erdoğmuş'un para peşinde olduğunu iddia etti.

Safiye Soyman'ın MS hastası oğlu Harun Akaröz'le (38) 3 Ekim'de evlenen Gönül Erdoğmuş (28), düğünden 10 gün sonra evini terk edip baba evine dönmüştü. Erdoğmuş, düğünde takılan takıların kendisinden alındığını ve haberi olmadan evlilik sözleşmesi yapıldığını iddia etmişti. Safiye Soyman'ın sevgilisi Faik Öztürk, dün canlı olarak yayınlanan "2. Sayfa" adlı televizyon programına telefonla bağlanarak Harun Akaröz'ün sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Akaröz'ün atak geçirdiğini belirten Öztürk, şunları söyledi: "Harun'u gece hastaneye kaldırdık. Durumu şu anda iyi değil, konuşamıyor. Hastanede uyutuluyor. Biz bu kızı (Gönül Erdoğmuş) istemeye gittiğimizde evde amcaları, dayıları vardı. 'Benim yapabileceğim bir şey var mı, benden bir isteğiniz var mı' dedim. Hiç kimsenin talebi olmadı. Biz o hanımefendiyi o eve hayat arkadaşı diye getirdik. Ben bunu evdeki bakıcılara da söyledim, 'O bu evin hanımefendisidir, ona sahip çıkacaksınız' dedim. Birinci akşam altın kavgası çıktı, 10'uncu gününün akşamı ise bana mal hesabı soruldu. Dün de babası aradı 'Bunun bir ortası var mı, yapacak bir şey var mı?' diye sordu. 'Allah size sağlık sıhhat versin, bizim dünyamızdan çıkın' dedim. Harun perişan oldu. Kız her seferinde 'Ben Harun'u seviyorum' diyor, 'Madem seviyorsun ispatla. Sabırlı ol, ben her şeyi senin üzerine yaparım' dedim ama o sabredemedi."

Hayatımdan endişe ediyorum

Dün "Arım Balım Peteğim" programına telefonla bağlanan Gönül Erdoğmuş, 'hayatından endişe ettiğini' söyledi: "Ben Harun'a aşık olmadım ama sevdim. Evliliğimiz süresince karı koca hayatı yaşamadık. Bana ev aldıklarını söylüyorlar. Neredeymiş acaba o evler? Benim alyansımı bile düğünden iki gün sonra aldılar. Zaten düğün gecesi de evden kovdular beni. Bana 'sen gidersin başkası gelir' dediler. Şu anda hayatımdan bile korkuyorum."

Kızımın geleceği ne olacak?

Gelinin babası Ali Erdoğmuş "Öğrendik ki damadın üstünde hiçbir şey yok. Kızımın geleceği ne olacak? Bana 'Bir-iki sene beraber olsunlar, ondan sonra bir şeyler düşünürüz' dediler. Ne demek, kızım bir iki sene hizmetçilik mi yapacak orada?" ifadesini kullandı.

Mynet