'Her işine 'evet' demem'

22 Ocak'ta vizyona girecek 'Ejder Kapanı' filminde bıçkın polis 'Akrep Cello' rolündeki Kenan İmirzalıoğlu, birlikte oynadığı, filmin yönetmenliğini de üstlenen Uğur Yücel'in her iş teklifine 'evet' demeyeceğini söyledi.

Daha önce 'Alacakaranlık' dizisi ve 'Yazı- Tura' filminde Uğur Yücel'le birlikte çalışan İmirzalıoğlu, "Benim için esas olan projedir, senaryoya bakmak lazım" diye konuştu. Sabah gazetesinin haberine göre; ünlü oyuncu şunları söyledi...

- Uğur Yücel'le 'Alacakaranlık'ta usta-çıraktık. Şimdi de en fazla kalfa olmuşuzdur. Her şeyden önce, onun kafasının parlaklığı çok önemli benim için, Türkiye'deki özel beyinlerden biri bence.

  -'Yazı Tura'da da bunu gösterdi, senaryoya bakış açısı, hikayesinin içinde aradığı gerçeklik çok önemli bir sinema oyuncusu için. Hep bu dünyaları kurmaya çalışıyor; tipler değil, gerçek insanlar çıkartmaya çalışıyor hikayelerinden. Bu da bir oyuncuyu zenginleştiren, geliştiren bir durum. Ben zaten bu niyetle 'Alacakaranlık'a başlamıştım.

 -O dönemler bana, 'Sen starsın, ismin ikinci sıraya yazılmaz' falan diyorlardı fakat kendime şunu söyledim: Ben starım ama ben bu işi bilmiyorum, bu işi öğrenmem lazım, esas olan bu. Çünkü daha ilk projeyle, tepeden inme projeyle fenomen oluyorsunuz!