Helin Avşar bu sözlere çok kızacak

Nazan Süzer, oğlu Baran Süzer'le bir dönem aşk yaşayan Helin Avşar hakkında zehir zemberek konuştu. Süzer, 'Helin oğluma yakışmıyordu' dedi.

Aysun Kayacı'nın sevgilisi Baran Süzer'in annesi Nazan Süzer ilk kez konuştu... "Helin Avşar oğlumun kariyerini aşağı çekmişti."

Aysun Kayacı’nın, Süzer Holding’in veliahtı Baran Süzer ile ilkbaharda başlayan aşkları evliliğe doğru gidiyor. Baran Süzer’in annesi Nazan Süzer onayladığı ilişkiyle ilgili görüşlerini Bugün'e açıkladı. Nazan Süzer, müstakbel gelin adayı Aysun Kayacı için "Oğlumla yurtdışındayken görüştük beraberlerdi. Evlilik hazırlığında olup olmadıklarını bilmiyorum ama oğlum mutluysa karşı çıkmam. Evlenmelerini isterim" dedi.

‘OĞLUMA YAKIŞMIYOR’

Bugüne dek oğlunun sadece Helin Avşar’la ilişkisini onaylamadığını söyleyen anne Süzer, "Karşı çıktım çünkü oğluma yakışmıyordu. O hanım oğlumun kariyerini aşağı çekmişti" diye konuştu. Aysun Kayacı’nın üniversite mezunu aklı başında bir kız olduğunu belirten Nazan Süzer sözlerini şöyle sürdürdü: "Toplam iki üç flörtü olmuş. İyi okuyan akıllı güzel bir kız. Oğlum da mutluysa neden ben hayır diyeyim. Tuğba Özay’ı da çok sevmiştim. Zamanında onun da gelinim olmasını çok isterdim. İnşallah Aysun gelinim olur. Yaşları geldi ikisinin de. Millet kaç flört yaşıyor evleniyor, mutlu oluyor. Aile kızları daha dejenere ama onların ismi yok. Diskolarda 15 yaşındaki kızlar neler yapmıyor. Aysun manken olduğu için adı çıkmış. Öbürleri gizli kapaklı yapacaklarını yapıyor. Dejenere bir kız değil."

GELİN ADAYINI KORUDU

Nazan Süzer, babasına "Alkolik şizofren" diyen Aysun Kayacı’ya ’yayın yoluyla hakaret’ten 2 yıl 4 aya kadar hapis davası açan Selahattin Kayacı’ya karşı müstakbel gelinini korudu. Nazan Hanım, "Ne hakla mahkemeye veriyor. Babalık mı yapmış Aysun’a" diyerek tepki gösterdi.