Hayatımın aşkını 5 bin kilometre ötede buldum

Türk manken Mete Meral'in aşkı Hindistan'ı karıştırdı.

Hayatımın aşkını 5 bin kilometre ötede buldum
İşte Vatan gazetesinin haberi:

Bir dönem basketbol oynayan, mankenlik de yapan 28 yaşındaki Mete Meral’ı Hindistan’da bulduk. Meral, telefonda yaşadığı aşkı anlattı:

- Tatil için Hindistan’a gitmiştim. Burada bizi Hintli bir ortak arkadaşımız tanıştırdı. Birbirimizi görür görmez etkilendik. Koena’nın büyüleyici bir gözleri var. Bakar bakmaz etkilendim. 1 yıldır da birlikteyiz.

- Düşününce herkes gibi buna ben de şaşırıyorum hiç aklıma gelmezdi. Orada hayatımın kadınını buldum ve çok mutluyum.

- Fırsat buldukça Koena için ayda 3 kez Hindistan’a gidip geliyorum. O da Türkiye’ye geliyor. Şu anda Hindistan’dayım.

- İlişkimizde zorluk yok. Yaşanan şey aşk olduğu için hiç zor olmuyor. Yoksa kim o kadar mesafe yol kat eder . Türkiye ile Hindistan arası tam 7 saat sürüyor. Buradan İstanbul 5 bin km. Koena için 5 bin km yol kat ediyorum.

- Ne ben ne de o birbirimizi hiç kıskanmıyoruz. Gerçekten yaşına rağmen çok olgun bir kadın.

- Basın önüne birlikte çıktık. Medya önüne Koena çıkmak istedi ve çıktık. Burada herkesle aram çok iyi. Koena’nın arkadaşlarıyla da çok iyi anlaşıyorum, bir sorun yok.

- Burada bir filmde oynama teklifi gelirse önce dillerini öğrenmem lazım. Onların konuştuğu dil çok önemli. Bollywood’da her şey kendi dilleri üzerine kurulu. Ben bir iki kelime Hintçe biliyorum. Genelde burada İngilizce konuşuyoruz, sevgilimle de öyle anlaşıyorum.

- Her şey yolunda giderse ben de hayatımın geri kalanını onunla birlikte geçirmek isterim. Hindistan’ın en güzel kadınlarından biriyle birlikteyim.

- Evlilik için çok erken. Koenna’ya da Hint basını böyle sorular soruyor aynı cevabı veriyor.