İngiltere'ye yerleşiyorlar

Haluk Bilginer ile eşi Aşkın Nur Yengi kızları Nazlı'nın geleceği için Londra'ya yerleşme kararı aldı.

Ünlü sanatçı Haluk Bilginer eşi Aşkın Nur Yengi ve kızı Nazlı ile yeni yıla Londra'da girdi. Bilginer'in Londra aşkını bilmeyen yok. Zuhal Olcay ile evliliği sırasında Londra'nın en lüks semtlerinden Nothing Hill'den ev satın alan Bilginer boşandıktan sonra daireyi elden çıkardı. Daha büyük ve lüks bir ev alan ünlü sanatçı hayatında önemli değişiklikler yapacağını açıkladı.

ALBÜMDEN SONRA

2010'a yeni evinde giren Bilginer Londra'yı eşine sevdirdiğini de söyledi. Haluk Bilginer eşi Aşkın Nur Yengi'yi, Londra'ya yerleşme konusunda ikna ettiğini belirtti. Ünlü çiftin, Aşkın Nur Yengi'nin yeni çıkaracağı albümden sonra bu kararlarını yürürlüğe koyacakları öğrenildi. Usta oyuncu kızları Nazlı'nın geleceği için böyle bir karar aldıklarını anlatarak, "Ben Londra'da okudum. Kızımın da o kentte okumasını isterim. Londra'yı çok seviyorum. Belirli bir süre orada yaşamak iyi bir fikir. Ailem de onayladı" dedi.

NOTHİNG HİLL'DEKİ EVİ PAYLAŞAMADILAR

Londra Müzik ve Drama Sanatları Akademisi'nde tiyatro eğitimi alan ve 25 yıl bu şehirde yaşayıp müzikallerde ve televizyon dizilerinde rol alan Haluk Bilginer, Zuhal Olcay ile de orada evlendi. Hatta Haluk Bilginer ve Zuhal Olcay evliyken Londra'nın lüks semti olan Nothing Hill'de 312 bin pounda ev satın aldı. Boşanırken çift daireyi paylaşamadı. Olcay'ın "Her şeyi al bu evi bana ver" önerisine, Bilginer "hayır" dedi.