Güzelliğinin sırrı pişik kremi

'Yahşi Batı' filminin sert kovboyu Demet Evgar, güzellik sırrının pişik kremi olduğunu ifade etti.

Cem Yılmaz'ın yeni filmi 'Yahşi Batı'da, çizgi roman kahramanı Kalamiti Jane benzeri bir karakter canlandıran Demet Evgar, "Cem, eğlenceli ve rahat bir insan. Eğlenceyi doğuran da o rahatlıktır zaten. Ben Cem'i çok kıskanıyorum" dedi. ALL dergisinden Selin Mançer Sivrioğlu'na röportaj veren Demet Evgar, güzellik sırlarını da paylaştı.

* Stilinizi nasıl tanımlarsınız?

Rahat giyinmeyi severim. Biraz da erkeksi bir stilim var. Erkek saatlerini severim mesela. Hatta parfümüm bile Costume National'in erkek parfümüdür.

* Nasıl alışveriş yaparsınız?

Zevkine güvendiğim insanlarla alışveriş yaparım. Kardeşimin, erkek arkadaşımın ve babamın zevkine çok güvenirim. Onlarla alışveriş yaparım. Abiye kıyafetlerde de Cengiz Abazoğlu'na çok güvenirim. Kendi tarzıyla, benim tarzımı çok güzel harmanlıyor.

* Makyajla aranız nasıl?

Pek yapmam. Beyaz tenliyim ve beyaz olmayı seviyorum. Yaz-kış güneş kremi sürerim. Hafif allık ve rimel yetiyor bana.

* Başka güzellik tavsiyeniz var mı?

Haftada bir gün, bebek pişik kremiyle yüzüme maske yaparım, 20 dakika bekletirim. İçinde çinko var ve çinko cilt için çok faydalı. Sivilcelerimden böyle kurtuldum.

* Kendinizi nasıl ödüllendirirsiniz?

Bu aralar en büyük zevkim; Playstation 3'te, Rock'te Rock Band ve Guitar Hero oynamak. O oyunun hastası olduk. Bütün gün evde Metallica çalıyorum. Ayrıca sevdiklerime vakit ayırmak benim için büyük ödül. Benden ilgi bekleyen kardeşim, arkadaşlarım, ailem, sevgilim ve kedim var.