Tango'yu iyi biliyorum

NTV'de spor spikerliği yapan Burcu Esmersoy, Romantik Komedi adlı filmde yer almasının ardından gündemden düşmüyor.

Tango'yu iyi biliyorum
Burcu Esmersoy da son zamanların gündeminden düşmeyen bir isim. Burcu Esmersoy 'un asıl mesleği spikerlik. Burcu Esmersoy NTV'de spor spikerliği yapıyor. Ancak Burcu Esmersoy son zamanlarda rol aldığı bir filmden ve bacaklarından dolayı gündemden düşmüyor.

Burcu Esmersoy bu günlerde rol aldığı bir filmden dolayı çokça konuşuluyor. Burcu Esmersoy'un rol aldığı filmin adı Romantik Komedi. Bu filmin dans sahnelerini izleyenleri Esmersoy oldukça şaşırtmıştı.Burcu Esmersoy romantik Komedi adlı filmdeki rolünden ve dansından dolayı yakın çevresinden oldukça olumlu tepkiler ve övgüler aldığını dile getirdi.

NTV'de yayınlanan hafta sonu programına katıldı geçen günlerde. Burcu Esmersoy Katıldığı Hafta Sonu Haber Merkezi adlı programda birtakım açıklamlarda bulundu. NTV’de Gülay Afşar’ın sunduğu ’Hafta Sonu Haber Merkezi'nde Esmersoy, “Tango dansını iyi biliyorum. Filmde çaça ve rumba’yı karışık yaptık. Çekimler tam 17 saat sürdü. Şimdi o sahnelere bakamıyorum bile. Orada bambaşka bir Burcu var sanki. O fotoğraflardan sonra insanlar özellikle bacaklarıma çok iltifat etti” şeklinde konuştu.

Burcu Esmersoy'u kendi prpgramında ağırlayan Gülay Afşar’ın sözleri ise Burcu Esmersoy'u biraz utandırdı.Gülay Afşar Esmersoy için “Ateş gibi bir kadın var burada” sözlerini dile getirdi.Afşar'ın bu beklenmedik sözleri karşısında ise Burcu Esmersoy utanarak “Kıpkırmızı oldum” ifadesini kullandı.