İnternet ünlülerin korkulu rüyası

İnsanlık tarihinin en önemli buluşlarından biri olan İnternet ünlülerin korkulu rüyası oldu.

İnternet ünlülerin korkulu rüyası
Özellikle adına site açılan ünlülerin başı çok ağrıyor...

SELAMİ ŞAHİN: Haberi olmadan adını kullanarak açılan facebook sayfası yüzünden şantaja maruz kaldı. Şantajcılar sanatçıdan 10 bin dolar para talep ettiler.

KIVANÇ TATLITUĞ: Yakışıklı oyuncu şifresini kırarak hesabına giriş yapan kişinin kendisiymiş gibi tanıdıklarına özel mesajlar gönderdiğini ve avukatları yoluyla "hacker"ın bulunması konusunda çalışmaların başlatıldığını anlattı.

MUSA UZUNLAR: Kurtlar Vadisi'nde 'İskender Büyük' karakteriyle yıldızı parlayan Musa Uzunlar'da facebook yüzünden sıkıntı yaşıyor. Uzunlar birisinin kendi adını kullanarak sayfa açmasından dertli..

BEYAZ, "O BEN DEĞİLİM"

MAZHAR ALANSON: Sanatçının adına sahte profil oluşturan bir kişi, birçok kadına aşk mesajları yolladı. Alanson ve eşi Biricik Suden bu nedenle şiddetli bir tartışma yaşadı.

TAMER KARADAĞLI: Kimliği belirsiz bir kişi sanatçının adına sayfa açtı ve buradan Tamer Karadağlı'ymış gibi arkadaşlıklar kurdu. Karadağlı, “Arkadaşlarımın bu sahtekârlığa karşı dikkatli olmalarını istiyorum' dedi.

HELİN AVŞAR: Hülya Avşar’ın kız kardeşi de twitter madurlarından biri... Avşar kendisini Mahmut Tuncer diye tanıtan birisi ile yazışınca basında alay konusu olmuştu. Şovmen Beyaz, canlı yayında twitter'da adına kullanılan hesabın kendisine ait olmadığını açıkladı. Sezen Aksu’da twitter hesabının bulunmadığını resmi internet sitesinde açıkladı.

BENGÜ'NÜN TAKLİDİ İLE BAŞI DERTTE

Şarkıcı Bengü internet mağduru ünlüler kervanına geçtiğimiz günlerde katıldı. Sosyal paylaşım sitesi facebook'da birçok kişiye mesaj atıp, resimler yollayan kişinin kendisi olmadığını belirten Bengü, "Kendini ben gibi gösterip insanlarla diyaloga giriyor.Bazen çok hoş olmayan şeyler yazıyor. Savcılığa suç duyurusunda bulundum" dedi.





































































































































Kaynak: Bugün