'Sibel Can'ın farklı versiyonu olacağım'

Oryantallikten şarkıcılığa geçen ve bu yıl çıkardığı albümün yanısıra dans okulu açan Asena,'Sibel Can'ın farklı versiyonu olacağım' dedi.

İlk single’ını çıkaran Asena geçtiğimiz akşam Kuruçeşme’de bir meyhaneye eğlenmeye gitti. Müşterilerin ısrarı kıramayan başarılı oryantal, sahneye çıkıp hem şarkı söyledi hem de dans etti. Başladığı şarkıların hiçbirinin sonunu getiremeyen Asena, bir ara kötü performansından dolayı orkestrayı suçladı. Dansıyla göz dolduran başarılı oryantal sahnede ilginç açıklamalara imza attı.

Dansıyla izleyenlere keyifli dakikalar yaşatan Asena, erkek hayranlarını üzecek açıklamalarda bulundu. “Beni kadınlar sevsin, erkekler sevmesin” diyen başarılı oryantal, “Kadınlar daha derinler, daha duygusuzlar neyin iyi neyin kötü olduğunu biliyorlar. Erkeklere güzel kadın olsun yeter, onlara fark etmiyor ruhsuzlar” diye konuştu.

“SİBEL CAN'IN FARKLI BİR VERSİYONU OLMAK İSTİYORUM"

Sibel Can’ı çok beğendiğini dile getiren Asena Sibel Can gibi olmak istediğini belirtti. “Sibel Can bana göre Türkiye’nin en güzel sesi, onun değişik bir versiyonu olmak, ondan örnek almak ama birebir aynısı olmamak kendi çizgimi oturtmak benim hedefim” diye konuştu. Şubat ayında sahne çalışmalarına başlayacak olan Asena çok yoğun iş temposundan dolayı çok yorulduğunu hem yeni açtığı dans okuluyla hem de albümüyle ilgilenmenin yoruculuğunu belirtti.


Kaynak:ayakligazete.com