'Alara canını kurtardığına sevinsin'

Alara Uzan'ın durumuna üzüldüğünü belirten Yeşim Salkım 'Alara canını kurtardığına sevinsin' dedi.

Eşi Cem Uzan’a boşanma davası açan Alara Uzan hakkında her gün yeni bir bir iddia ortaya atılıyor. Her şeye rağmen sessizliğini koruyan Alara Uzan’a, Hakan Uzan’ın eski eşi şarkıcı Yeşim Salkım sahip çıktı ve tavsiyelerde bulundu. İşte Salkım’ın yaptığı çarpıcı açıklamalar:

Alara çok özel bir insan. Hiçbir şekilde bu yapılanları hak etmedi . Sonuçta bir anne ve 2 çocuğu var. Yapılanlara rağmen sabırla susuyor. İçinden iyiyi değerlendirerek en doğru kararı vermeye çalışıyordur. Kendisi, ailesi ve de çocukları zarar görmesin istiyordur. Onun bu davranışı çok haysiyetli, onurlu bir davranıştır.

Alara hakkında ihanet iddiaları da ortaya atılıyor. Bu kadar yılını evliliğine vermiş, 2 çocuk doğurmuş bir kadın, benim tanıdığım Alara böyle bir şey kesinlikle yapmaz. Eşini aldatmaz, çünkü kocasına çok aşıktı ve onunla her türlü zorluğa katlandı.

Alara’ya yapılan tavırların hepsi zamanında bana da uygulanmıştı. Ben de evimin içine girememiştim, evim boşaltılmıştı. Bütün eşyalarım aynı şekilde kamyonetle toplanmış, sadece kendi şahsıma özel kıyafetlerim koli torbalarına konarak annemin kapısının önüne bırakılmıştı. Ben de evime giremedim, hiçbir şeyimi alamadım.

Bana da o zamanlar bu tarz iftiralar atılmaya çalışıldı. Sağdan soldan gazeteler de basın bunu duysun diye birileri yayıyordu. Ben çok daha farklılarıyla, kötüleriyle karşılaştım. Takip bile edildim, her türlü iftirayla karşılaştım. Her konuda maddi manevi ailem ve ben çok büyük zararlar gördük.

Ben sustum, hata ettim. Susmamak daha doğruymuş. Çok korktum ve sustum. Korku insanı susturuyor, susuyorsunuz. Ama Allah’tan benim çocuğum yoktu. Ama Alara’nın 2 evladı var. Ben susunca maalesef yanlış anlaşıldım ve basında olur olmadık saçma sapan aslı astarı olmayan şeyler yazıldı. Bunlar tamamen bana da uygulanan, atılan iftiralardı.

O aile insana çok güzel iftiralar atabiliyor. Evlilikle ilgili rakamlar, anlaşmalar, şu kadar para aldı, şöyle böyle yaptı diyebiliyorlar. Bunların hepsi yalan. Aynısını bana da yaptılar, Alara’ya da yapıyorlar. O aileden hiç kimse bir şey alamaz.Alara da canını kurtardığına dua etsin.

Alara’ya bu bu yapılanlar para vermemek için bir taktiktir, öyle düşünüyorum. Alara’ya yapılanları seyrederken ya da okurken çok üzülüyorum. Kendisi konuşmuyor çünkü korkuyor. Çocuklarını elinden alırlar, ona zarar verirler, her şeyi yaparlar. O ailenin genetik kodlamasında bir sorun var.

İŞTE ALARA UZAN HAKKINDA ORTAYA ATILAN İDDİALAR

Alara Uzan’ın ismi ilk olarak Yunanlı bir futbolcuyla anıldı. Ancak daha sonra bu kişinin futbolcu değil, Panathinaikos takımının yardımcı antrenörü Yunanlı İoannis Anastasiou olduğu iddia edildi.

Kısa bir süre sonra ise başka bir iddia ortaya atıldı. Bu da Alara Uzan’ın bir inşaat firmasının 29 yaşındaki veliahtı Kaan Sert ile birlikte olduğuydu.

Alara Uzan’ın kız arkadaşlarıyla birlikte gittiği Phuket adası, Amsterdam, Atina da kaçamak ilişkilerini sürdürdüğü iddia edildi.

Bu ihanetlerin fotoğraflarının Cem Uzan da olduğu hatta mahkemeye delil olarak sunduğu da ortaya atılan iddialar arasında yer aldı.