Cameron Douglas uyuşturucu batağında

Amerikalı oyuncu Michael Douglas'ın büyük oğlu Cameron Douglas, uyuşturucu bulundurmak ve dağıtmak suçlamaları nedeniyle bir türlü başı beladan kurtulmuyor.

Cameron Douglas’ın başı daha önce de derde girmişti. 2007 yılında içinde sıvı kokain olan bir şırınga otomobilinde bulununca uyuşturucu madde bulundurmaktan tutuklanmıştı.

Ancak 31 yaşındaki Cameron Douglas, şimdi çok daha ciddi bir suçlamayla karşı karşıya. Cameron Douglas geçen sene, kaldığı otel odasında 230 gram metafetamin ile yakalanmış ve uyuşturucu satmak suçundan tutuklnarak hapse gönderilmişti. Douglas, bunun yanısıra daha önce ev hapsindeyken eroin bulundurmakla da suçlanıyor.

Bu suçlamalarla dün hakim karşısına çıkan Douglas, 2006’dan beri uyuşturucu kullandığını ve yaptığının yanlış olduğunu bildiğini söyledi. Bir sonraki duruşma tarihini 27 Nisan olarak belirleyen mahkeme, duruşma sonunda Cameron Douglas’ı New York’taki Metropolitan Hapishanesi’ne gönderdi.

Douglas’ın en az 10 yıl ceza alması beklenirken bazı hukukçular cezanın ömür boyu hapis de olabileceğini belirtiyor.

Geçtiğimi aylarda, oğlu tutukluyken bir röportaj veren Michael Douglas, oğlunun yaptığı hataların ve içinde bulunduğu zorlukların farkında olduğunu ve onun güçlü biri olduğunu söylemişti.