'Yaban' ve Kadir İnanır bir araya geldi

Kadir İnanır ile buluşan Fırat Doğruloğlu, buluşmada yaşananları ve geleceğe yönelik planlarını anlattı.

'Yaban' ve Kadir İnanır bir araya geldi
"Haneler" adlı komedi programında hayat verdiği "Yaban" tiplemesiyle büyük beğeni kazanan ve adı Kadir İnanır'ın eleştirdiği yönünde çıkan haberlerle gündeme gelen tiyatro oyuncusu Fırat Doğruloğlu, bu haberlere son noktayı koydu. Ayakligazete.com'un haberine göre, yakında Kadir İnanır'la birlikte bir reklam filminde rol almaya hazırlanan oyuncu, Kadir İnanır'la bir araya geldiklerini ve oldukça güzel şeyler söylediğini belirtti. "Sayın" diye hitap ettiği Kadir İnanır'ın kendisini çok beğendiğini belirten oyuncu, buluşmalarını anlattı:

"Ne Sayın Kadir İnanır'ın, ne de benim ters açıklamalarımız hiç olmadı. Bizim yaptığımız dünyanın her yerinde yapılan bir şey. Ben kendisiyle konuştum, 'Nerede istersen söyleyebilirsin' dedi. Kendi ağzından söylüyorum, benimle herhangi bir problemi yok. Çok güzel şeyler söyledi, beni beğendiğini ifade etti."

"Kadir İnanır'la Yaban filmi yaparsak zevk alırız"

Kadir İnanır'ın imajını zedelemek gibi bir sorunun asla söz konusu olamayacağının altını çizen Fırat Doğruloğlu, yaptıkları mizahı savunarak, "Kıvrak zekalı bir ekibiz. Mizah yapıyoruz, bunun için de izin almak gerekmiyor. Hakaret içeren, saygısızlığa varan bir şey yapmıyoruz" diye konuştu. İleride Yaban tiplemesini beyazperdeye taşımayı da istediğini söyleyen başarılı oyuncu, "Kadir İnanır da olursa çok zevk alırız" dedi.