Tuğba Karaca'dan itiraf...

Best Model 2000”, “Best Model Europe 2000” ve 2003 Türkiye güzeli Tuğba Karaca mankenliğe küstüğünü söyledi.

Ünlü manken ve Mega Magazin’in güzel sunucusu Tuğba Karaca, mankenliğe küstüğünü itiraf etti.

Mankenlikten sunuculuğa geçiş yapan ve son olarak “Kutsal Damacana 2 İtmen” isimli filmde beyazperde deneyimi yaşayan güzel manken Tuğba Karaca, kendisini mankenliğe küstüren nedenleri anlattı.

“Sömürüldük”

“10 yıl boyunca mankenlikten ekmek yedim. Yurtiçinde ve yurtdışında çalışmadığım modacı kalmadı. Asla yaptığım meslekten utanmadım. İnsanların tavırları, sömürülmemiz ve işimize saygı gösterilmemesi nedeniyle kırıldım ve mankenliğe küstüm. Kafam bozuldu başka bir şeyler yapmalıyım dediğim anda bir dizi teklifi aldım. O görüşmeye gittiğimde Med Yapım’ın bir oyunculuk akademisi olduğunu öğrendim. Önce eğitim almalıyım diye düşündüm ve 8 ay orada Haldun Dormen’le çalıştım. Oyunculuktan çok keyif aldığımı fark ettim.”

“Playboylarla gezmedim”

Dört yıl önce eski basketbolcu Cömert Küce ile evlenen güzel manken Tuğba Karaca, “Evli değilken de kendimi koruyordum. Hep evden işe giden biriydim. Arkadaşlarımla da gezdim ama kendimi dağıtmadım, playboylarla gezmedim. Erkek arkadaşım varken belli bir saatten sonra evime gittim. Aile kültürünü bozmadan yaşarsan kendini korursun” diye konuştu.