Masraf olur diye düğününe arkadaşlarını çağırmadı

Geçtiğimiz Cuma günü evlenen ünlü şarkıcı Demet Akalın'ın masraf olur diye düğününe arkadaşlarını çağırmadığı iddia edildi.

Demet Akalın'ın yere göğe sığdıramadığı dostları düğüne gelmeyerek şaşırttı. Bir dönem yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen Ece Erken, Tuğba Özerk ve Pınar Altuğ hem kına gecesine hem de düğüne gelmeyerek şaşırtırken, Akalın'ın popun kralı ilan ettiği Serdar Ortaç bile düğün haberini gazetecilerden öğrendi Bugün gazetesinin haberine göre, yoğun ısrarı üzerine düğünü Esma Sultan Yalısı'nda yapan eşi Önder Bekensir'in bütçesini düşünen Akalın, hakkında yapılan 'cimri' yakıştırmalarını doğrular nitelikte bir davranışla arkadaşlarını düğüne davet etmedi. Bilindiği üzere güzel popçu yakın dostlarına son yılların moda deyimiyle 'Kankilerim' diyordu.


SİTEM ETTİLER



Başarılı sanatçı eski 'kanki'lerini düğüne çağırmayıp eski düşmanlarını çağırınca arkadaşlarının tepkisini çekti. Örneğin Serdar Ortaç, "Düğünü olduğunu bile bilmiyorum. Davetiye gönderdiyse de elime ulaşmadı. Ne diyelim Allah mutlu etsin" diyerek sitemkar bir açıklama yapmıştı. İddiaya göre, düğünün masrafları yüksek gelince Akalın davetlilere "Kişi başı 80 Avro, tek gelin" diyerek cep telefonundan mesaj göndermiş. Akalın düğünü görüntülemeye gelen basın mensuplarından da görüntü ve fotoğraflar için kapıda para istemişti. Demet Akalın dostlarını düğüne çağırmazken geçtiğimiz günlerde barıştığı eski düşmanı Hande Yener'i ise onur konuğu olarak ağırladı.


ESKİ DÜŞMANI İLE KANKA



Bir dönem mahkemelik bile olduğu rakibi Hande Yener ile canlı yayında barışmış ardından barışma yemekleri ve kına gecesinde birlikte eğlenmeleri magazin basınını uzun süre meşgul etmişti. Pop müziğin başarılı sanatçısının, Serdar Ortaç, Ece Erken, Pınar Altuğ ve Tuğba Özerk gibi yakın dostlarının aksine bir başka küs olduğu rakibi Gülşen'i bile düğüne davet ettiği ancak Gülşen'in bu davete icabet etmediği de biliniyor.