Kapalıçarşı'nın Cemal'i konuştu

Kapalıçarşı dizisindeki Cemal karakterini canlandıran Nejat İşler dizideki rolünün neden bittiğiyle ilgili olarak çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Kapalıçarşı dizisindeki Cemal karakterini canlandıran diziden ayrılmasının nedeni olarak alkol problemi gösterilen Nejat İşler çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Sizlerle, yaptığımız işler sayesinde karşılaşıyoruz. Bence böylesi makbul. Benim sokakta yürümemin bir haber değeri yok. Popüler olmayı sevmiyorum. Gittiğim yere gazetecileri arayıp, gelin beni arayın demiyorum. Çağıranlar varmış duyuyorum. Çağıranlara gidin, istediğiniz kadar haber yapın. Çağırmayanları ellemeyin. Sonrası tacize giriyor. Herkes aynı değil.

“Bu işi artık yapmayacağım” deyip gidebilir misiniz?

Amacım bırakıp gitmek.

İstanbul’dan mı?

İstanbul’la ilgi bir sorunum yok. Piyasayla ilgili sorunum var. Piyasadan çıkmak istiyorum. Kafamda birkaç şey var onları hayata geçireceğim. Bir iki açığım var, onları kapatacağım sonra çekileceğim.

Ne açığı bu?

O da bana kalsın.
‘Kapalı Çarşı’ dizisinden sete alkollü geldiğiniz ve disiplinsiz hareket ettiğiniz için çıkarıldığınız yazıldı.
Dizi başlarken patrona, “Çok çalışmayı sevmeyen biriyim. Beni çok çalıştırmazsan devam ederim, ama sıkılırım” dedim. “Sana ihtiyacım var” dedi. Beş ay içinde sadece 10 gün tatil yapınca, bende her şey bitti.

Alkolik olduğunuz da söyleniyor!

Adım çıkmış dokuza, inmez sekize! Hakkını ararsan seninle ilgili alkolik de derler, başka şeyler de.