Ataizi: Günahı işine karıştırma

Hande Ataizi ayıp, günah kavramlarını işine karıştıracaklarsa oyunculuk yapmasınlar dedi.

Hande açtı ağzını yumdu gözünü...

Bu akşam Star TV’de başlayacak yeni yarışma programı “Karışık Aile”nin sunuculuğunu üstlenen Hande Ataizi, heyecanını Kelebek’le paylaştı. Röportajda yeni sinema ve dizi film projelerinden de söz eden Ataizi, kuralcı oyunculara ise sert bir mesaj gönderdi: “Ayıp, günah kavramını işine yansıtacaksan, oyunculuk yapma!”

Bu akşam Star TV’de “Karışık Aile” diye yeni bir yarışma programı başlıyor. Siz de bu programın sunuculuğunu yapacaksınız. Aileler mi karışıyor, ne oluyor, nasıl bir yarışma programı bu?

- Bu yarışmanın yapımcılığını “Sinevizyon” yapıyor. Bana bu teklifi de Pelin Akad getirdi. Yarışma, haftada bir gün, cuma akşamları 22.30’da yayınlanacak. Yabancı formatlı bir yarışma. Her hafta iki farklı ailemiz olacak. Biz önceden bu ailelerin evlerine giderek çekimler yapacağız. Programda, Türkiye’nin en komik kadınlarından Ayşen Gruda, Nilgün Belgün, Oya Aydoğan ve Tuluğ Çizgen de yanımda iki ayrı grup halinde konuklarım olacak. Bu dört kadın, hiç tanımadıkları 20 kişiden hangilerinin aynı aileye mensup olduğunu ayırt etmeye çalışacak. Bu arada kalabalık grubun arasına gizlenen bir yabancı da kafaları karıştırmak için elinden geleni yapacak. Çok komik, çok neşeli bir yarışma.

Finalde para ödülü var mı?

- Evet var... Yarışmanın finalinde ailelere beş soru sorulacak. Her soru başına da bin TL verilecek...

Televizyonu özlemiş misiniz?

- Yarışma programı sunmak tabii ki keyifli. Ama benim asıl mesleğim oyunculuk. Mesela önümüzdeki günlerde başlayacak dizi projesi bugünlerde beni çok heyecanlandırıyor.

Biraz da o diziden söz edebilir misiniz?

- Ya martta ya da eylül ayında başlayacağım. Ben femme fatale bir kadını canlandırıyorum. Aslında bunun dışında iki dizi projesi daha geldi. Onlar da çok güzel. Fakat benim gönlüm bu femme fatale kadından yana.