'Yılların kabahati yok'

'Çılgın Ruh' isimli tiyatro oyununun galasına katılan Nükhet Duru,'Yılların hiçbir kabahati yok. İnsan kendi çalışması, kendi inancı ve kendi enerjisi doğrultusunda şansını oluşturur' dedi.

Başarılı şarkıcı Nükhet Duru, geçtiğimiz akşam başrollerini Atilla Saral, İnci Türkay gibi oyuncuların oynadığı “Çılgın Ruh” isimli tiyatro oyununun Profilo Alışveriş Merkezi’nde düzenlenen galasına katıldı. 2010 yılının kendisi için olumlu olacağına inandığını dile getiren başarılı şarkıcı Duru, “Yılların hiçbir kabahati yok. İnsan kendi çalışması, kendi inancı ve kendi enerjisi doğrultusunda şansını oluşturur” diye konuştu.

"HERKESİN BAŞIMIN ÜZERİNDE YERİ VAR"

Albümün dışında gelecek yıl bir tiyatro oyunu için planlar yaptığını söyleyen Duru, tiyatro disiplini içinde olmanın insana yükseklik getirdiğini belirtti. Şimdilerde bir televizyonda program yapan Nükhet Duru, şov programı sunanlar arasında yaygınlaşan "konuk seçme" polemiğine de değinerek, “Ben tarz itibariyle çok adres gösteren biri değilim. Üzerinde tartışılmayacak tek konu var, o da başarıdır. Başarılı ve işini iyi yapan herkese başımın üzerinde yeri var” diye konuştu.

Kaynak:ayakligazete.com