Demet Akalın'ın kına gecesi

22 Ocak'ta Önder Bekensir'le evlenecek olan Demet Akalın'ın kına gecesi düzenledi.

Oğuz Kayhan'dan ayrıldıktan sonra adı birçok kişiyle anılan Demet Akalın, ikinci kez nikah masasına oturuyor. Süreyya Yalçın'ın eski eşi Önder Bekensir ile yarın dünyaevine girecek olan Akalın, önceki akşam Al Jamal Badawi'de kına gecesi yaptı.

ARKADAŞ GİBİLER
Hande Yener, Alişan ve Yıldız Tilbe gibi isimlerin katıldığı ve şarkı söylediği kına gecesinde zenne de bol bol göbek attı. Gecenin sonuna doğru, Önder Bekensir de arkadaşları Rüzgar Çetin, Gökmen Gökbakan ve Mert Suyabatmaz ile mekana geldi. Kaynana Şebnem Bekensir'in, gelini Demet Akalın'ı bir an olsun yalnız bırakmadığı gecede anne Şenay Akalın, "Bu gece çok mutluyum. Daha önce hiç böyle mutlu olmamıştım" dedi. Demet Akalın'ı öve öve bitiremeyen kaynana Şebnem Bekensir, "Biz gelin-kaynana değil, arkadaş gibiyiz" diye konuştu. Akalın ise elindeki kınayı göstererek, "Benim için unutulmaz bir gece. Allah herkese nasip etsin" dedi. En büyük hayalinin uzun bir duvak ile yürümek olduğunu söyleyen Akalın, düğün için bu yüzden Esma Sultan Yalısı'nı seçtiklerini söyledi. Geceye Gülşen'i de çağırdığını belirten Akalın, "Gülşen davetliydi, gelmedi ama Bengü'yü zaten çağırmadım" dedi. Bunun üzerine Hande Yener'in, "Eksikliğini de hiç hissetmedik" sözleri Akalın'a kahkaha attırdı.

PİŞTİ OLDULAR

Misafirlerini yolcu eden Demet Akalın ve Önder Bekensir eğlencelerine kaldıkları yerden devam etmek istediler. Nişantaşı'nda bir mekana giden çift, burada Bekensir'in eski eşi Süreyya Yalçın ile karşılaşınca kısa süreli bir şok yaşadı. Keyfi son derece yerinde olan ve kahkahalar atan Yalçın, başka masada oturan Demet Akalın'ın neşesinin kaçmasına ve Bekensir ile, mekandan kısa süre içinde ayrılmalarına neden oldu.

KAFTAN GİYDİ

Demet Akalın kına gecesi için kaftan giyip, başına da duvak taktı. Kına yakılırken annesi ve müstakbel kayınvalidesi başından ayrılmadı.

MASRAFLAR DEMET'TEN

Düzenlenen kına gecesinin bütün masraflarının Demet Akalın tarafından karşılandığı öğrenildi. Ayrıca günler öncesinden, "Düğünüme basını almayacağım" diyen Akalın çark etti; bir PR şirketi ile anlaşarak düğün ve kınasına bütün basın mensuplarını çağırdı. Ancak bu kez de düğünü izleyecek gazetecilere, smokin giyme şartı konuldu.

GECEDEN NOTLAR:

Demet Akalın Al Jamal Badawi'deki sultan odasını kapattı.
Demet Akalın, büyükleri tarafından kınası yakılmak üzere hazırlandı. Kaftanı giydirilen Akalın'ın kına torbaları dağıtıldı.

DUVAK TAKTI

Alişan, gelinin kınası yakılırken masa üzerine çıkarak 'Yüksek Yüksek Tepelere' türküsünü seslendirdi.
Demet Akalın'ın duvağını Yıldız Tilbe taktı.
Alişan da ellerine kına yakanlar arasındaydı. Alişan'ın her anı fotoğraflaması da dikkat çekti.
Demet Akalın, kınası yakılırken, Hande Yener ve Ayşe Özyılmazel'e, "Darısı başınıza" dedi.
Gecede, oryantallerin yanı sıra zenne de yer aldı.
Demet Akalın, Önder Bekensir'in annesi ile, 'Kaynana Ne Yaptın Bize?' şarkısında Roman havası oynadı.