“Benim buraya gelmem ona en büyük hediye”

Fazıl Say'ı doğum gününde yalnız bırakmayanlar arasında Hande Ataizi'de vardı. Ataizi'ne “Siz ne hediye aldınız?” sorusu üzerine , “Benim buraya gelmem ona en büyük hediye” dedi.

“Benim buraya gelmem ona en büyük hediye”
Ünlü piyanist Fazıl Say, önceki gece 40. yaş gününü kutladı. Dostları Say’ı bu özel günde yalnız bırakmazken adeta hediye yağmuruna tuttular. Fazıl Say’ın minibüsünün bagajı hediyelerle dolup taşarken, hediyelerin bir kısmı da aracın ön tarafına yerleştirildi. Ünlü piyanistin doğum günü partisine gelenler arasında Arif Sağ, Hıncal Uluç, Hande Yener, Demet Sağıroğlu, Tarık Akan, Acun Günay, Osman Tan Erkır ve Sertab Erener gibi birçok ünlü sima bulunuyordu.
SAY: “ARTIK YETER”
Gecenin sürpriz katılımcısı ise Fazıl Say’ın bir dönem aşk yaşadığı güzel oyuncu Hande Ataizi oldu. Oldukça şık bir kıyafetle doğum günü partisine gelen Ataizi, mekândan ayrılırken gazetecilerin yönelttiği, “Fazıl Bey’e ne hediye aldınız?” sorusuna, “Benim buraya gelmem ona en büyük hediye” cevabı vererek kafaları karıştırdı. 40 yaşına basan Fazıl Say ise “Hande Hanım doğum gününüze katıldı. Ne diyeceksiniz?” sorusuna, gülerek “Artık yeter” diye cevap verdi ve aracının yolunu tuttu.