Sokak ortasında şarkı söyledi

Geçtiğimiz akşam arkadaş grubuyla Bebek'te eğlenen Deniz Seki eğlencenin dozunu biraz kaçırdı.

Bir kafede dostlarıyla uzun süre dans eden ünlü şarkıcı ilerleyen saatlerde kafenin dışına çıkıp, Bebek Meydanı'nda bağıra çağıra şarkılar söyledi.

'SOKAK ORTASINDA ŞARKILI EĞLENCE'

İçerde uzun süre eğlenen ve dans eden Deniz Seki, aldığı alkolünde etkisiyle bir süre sonra kendini kafenin dışına attı. Dışarda şarkı söylemeye başlayan ünlü şarkıcının arkadaş grubuda bir süre sonra yanına geldi. Yoldan geçenlerinde ilginç bakışlarıyla seyrettiği Deniz Seki, onlarca kişiye Bebek Meydanı'nın ortasında bağıra çağıra şarkı söyledi.
Birbiri ardına söylediği şarkılar esnasında bir tek kameralarımız oradaydı. Bir arkadaşının 'Kameralar çekiyor' uyarısına bile aldırmayan ünlü şarkıcı arkadaşlarının ve sokaktaki insanların alkışları altında devam etti şarkılarına. Bir süre sonra dans ederek tekrar içeri giren Deniz Seki, eğlenmeye içeride devam etti.

Bu muhteşem eğlence çıkışında görüntülediğimiz ünlü şarkıcı geceyle ilgili, 'Benim işim bu arkadaşlar, şarkı söylemek' diyerek arabasına binip oradan uzaklaştı. Saatlerce eğlenen Seki'nin bütün gece içtiği ve çıkışta da bir hayli alköllü olduğu gözlerden kaçmadı.