Maria Sharapova için özel elbise

Ünlü Rus tenisçi Maria Sharapova, Avustralya Açık Tenis Turnuvası'nda maçlara Nike tarafından özel olarak tasarlanan elbisesiyle çıkacak.

Maria Sharapova için özel elbise
Ünlü tenisçi Maria Sharapova, Melbourne'de gerçekleşen Avustralya Açık Tenis Turnuvası'nda Nike'ın kendisi için özel olarak tasarladığı elbiseyle maçlara çıkacak.

İŞTE ELBİSENİN ÖZELLİKLERİ

Elbisede iki katman bulunuyor. Fileden oluşan üstteki kumaş çok ince olduğu ve neredeyse görünmediği için gerçekte yokmuş hissi uyandırıyor. Bu katman içinde pek çok yerde bulunan dikişler koşarken rahat harekete imkan veriyor. Her ne kadar elbisenin iki katmanı olsa da elbise tek bir parça gibi görünüyor.

Elbisenin bir gece elbisesi hissi uyandırmaması için yakasına pile koyuldu. Tüm yönlere hareket edildiği, öne, arkaya ve yana koşulduğu için tenis kıyafetlerinde performans çok önemlidir. Özellikle vücudun üst kısmı oldukça fazla hareket eder. O nedenle tenis oynarken giyilen her şey vücudun bir parçası hissini uyandırmalıdır.

Elbiselerin tasarımında uzun yıllardır Nike'la çalışan Sharapova ise yeni elbisesiyle ilgili yaptığı açıklamada, "Tüm dünyayı gezme fırsatını yakaladığınızda bir yerlerden, gördüğünüz şeylerden edindiğiniz fikirlerin bir araya getirilip giyeceğiniz, göreceğiniz ya da insanların üzerinde çalışacağı ve farklı başka esinlenmelerle birlikte farklı şekillerde ortaya koyacağı bir şeye dönüştüğünü görmek eğlenceli oluyor. Bu yüzden bu keyifli bir iş. Ne yaptığını bilen insanlarla bir odada bir araya gelmek ve binlerce kişinin önünde giyeceğiniz kıyafetler üzerinde işbirliği içinde çalışmak çok keyifli" diye konuştu.