'Kenan'la ayrılmak gibi bir niyetimiz yok'

Oyuncu sevgilisi Kenan İmirzalıoğlu ile ayrılacakları yönünde çıkan haberlere tepki gösteren oyuncu Zeynep Beşerler, 'Kenan'la ayrılmak gibi bir niyetimiz yok' dedi.

Son dönemlerin başarılı dizilerinde oynadığı başarılı rollerle kendini kanıtlayan oyuncu Zeynep Beşerler çok özel açıklamalarda bulundu. Aslen İzmirli olan güzel oyuncu ailesinden uzakta İstanbul’da yaşadığı için ailesini çok özlediğini belirtti. Fırsat buldukça ailesini görmek için İzmir’e gittiğini belirten başarılı oyuncu “Fırsat buldukça İzmir’e gidiyorum ve gittiğimde gerçekten özlemiş olarak gidiyorum. Oraya alışınca buraya dönmek istemiyorum” diye konuştu.

“OYUNCULUK İÇİN KIRK FIRIN EKMEK YEMEK GEREKİR"

Sinema ve dizi sektöründe başarılı işlere imza atan güzel oyuncu Zeynep Beşerler, oyuncu olmanın zorluklarından bahsederken, “Oyunculuk için kırk fırın ekmek yemek gerekir. Ben daha kırk fırının birinci fırınını yeni bitirdim. Yolumuz çok uzun ve biz daha yolun başındayız. Hiç dışardan göründüğü gibi renkli bir hayat değil. Bu işi yapmak isteyenler çok dikkatli olsunlar.” diye konuştu.

“BİRBİRİMİZDEN SIKILIRIZ”

Kendisi gibi oyuncu olan Kenan İmirzalıoğlu ile aşk yaşayan Zeynep Beşerler, aynı meslekten olmalarına rağmen aynı dizilerde birlikte rol almamalarını ise şöyle değerlendirdi; “Kenan ile fikir alışverişlerimiz oluyor ancak aynı dizide birlikte rol almamız mümkün değil fakat sinema filmi olabilir. Çünkü dizi çok uzun soluklu bir sette 15 saatte birlikte olacağız sonra çok kısa bir süre kalacak o sürede de evde birlikte olmaz. Birbirimizden sıkılırız.”

“AYRILMAK GİBİ BİR NİYETİMİZ YOK"

Son dönemlerde basında sıkça ayrılacakları yönünde yapılan haberlerden de çok sıkıldığını dile getiren Zeynep Beşerler, “Ayrılmadık ve çıkan haberlerden dolayı da ayrılmayacağız. Şuan ayrılmak gibi bir niyetimiz yok”.

Kaynak:ayakligazete.com