'Mesaj kaygılı şarkılar yazmadım'

Şarkıcı Gülşen 2009'un son aylarında sessiz sedasız piyasaya sürdüğü son albümü 'Önsöz' ü, önceki gece bir otelde düzenlediği partiyle tanıttı.

'Mesaj kaygılı şarkılar yazmadım'
Gülşen albüm tanıtımında tepeden tırnağa siyahlar içindeydi.

“OLGUNLUK DÖNEMİ ALBÜMÜM"

Etkileyici aşk şarkılarının birilerine gönderme olup olmadığı merak konusu olan başarılı şarkıcı, “Mesaj kaygılı şarkılar yazmadım. Hayat bizi çok güzel besliyor. Duygu ve düşünce olarak da hayat çok güzel bir okul. İzlediğim ve gördüğüm her şeyden etkileniyorum ve başımı yastığa koyduğumda, bunlardan kalan tortuları şarkılarıma koyuyorum. Bu albüm için olgunluk dönemi albümüm diyebilirim” dedi

“NAZAN ÖNCEL'İN YERİ ÇOK AYRI"

Albümdeki tüm şarkılarının kendisine ait olduğunu dile getiren Gülşen, kendi şarkılarının yanı sıra bir de Nazan Öncel'den şarkı aldığını söyledi. Nazan Öncel’in daha önce kendisi okuduğu “Dillere Düşeceğiz Seninle” isimli şarkısını kendisine vermesinden dolayı duyduğu mutluluğu dile getiren Gülşen, “‘Dillere Düşeceğiz Seninle’ şarkısından ozamanlar henüz bebek olan bir çocuk haberdar değildi. Ancak 15-16 yaşındaki bir genç bu şarkıyla tanışma fırsatı bulacak. Bundan dolayı çok mutluyum. Nazan Öncel şarkılarının bendeki yeri çok farklıdır. Kendisine seviyorum ve çok teşekkür ediyorum” dedi.