Kendimi Jim Carrey'e benzetmiyorum

Başrol oynadığı 'Gelecekten Bir Gün' isimli filmin galasına Jim Carrey'i andıran saçlarıyla gelen oyuncu Hayrettin Karaoğuz, Amerikalı aktör Jim Carrey'e benzemediğini söyledi.

“Kızsız Adam” isimli kısa filmle tanınan oyuncu Hayrettin Karaoğuz, geçtiğmiz akşam başrolünü oynadığı “Gelecekten Bir Gün” isimli filmin galasına katıldı. Sempatik hareketleriyle ilgi odağı olan ve Deniz Subayı parkası altına, üzerinde klasik bir espri olan “Bu gala daşlı gala” yazılı bir tişörtle kameraların karşısına geçen Hayrettin Karaoğuz, “Bu benim hep hayalimdi bir galaya gidince bu gala daşlı gala demek istiyordum” diye konuştu.

Usta oyuncularla kamera karşısına geçtiğini ve bundan dolayı çok gururlu olduğunu dile getirirken, “Benim ilk sahnem Rasim Öztekin’leydi. Büyük bir heyecan duyuyordum. Çok mutluyum çok güzel ve fantastik bir kadro.” diye konuştu. Son dönemlerde ünlü aktör Jim Carrey’e benzetildiği hatırlatılan sempatik oyuncu, “Ben benzetmiyorum. Bilmiyorum neden benzetiyorlar. Bir sürü mimik yapan komedyen var ve komiklik demek mimik demek. İnsanlar benzeterek birisini tanıyorlar ama aşılacaktır” dedi.

Kaynak: ayakligazete.com