'Burhan Çaçan'ın sünnet düğününe hoş geldiniz'

HABERTÜRK ekranlarında yayınlanan 'Hülya Avşar Soruyor' isimli programa konuk olan TRT kökenli sunucu Ayşe Egesoy yıllar önce yaptığı bir gafı anlattı.

Sunuculuk dünyasının tecrübeli isimlerinden biri olan Ayşe Egesoy yıllar önce Burhan Çaçan'ın düğününü sunarken yaptığı bir gafı 'Avşar Kızı'na anlattı.

Hülya Avşar'ın sorusu üzerine sözlerine başlayan Ayşe Egesoy, "Yıllar önce, Burhan Çaçan evleniyor. Bak kaç sene önce. Ben de onun düğününü sunuyorum. O zaman TRT'deyim, Ankara'da yapıyor düğününü. 'Sen de benim düğünümü sun' dedi. Ben de sunacağım. O zaman da Süleyman Demirel ve eşi Nazmiye Hanım geldiler düğüne. Ben de heycanlandım onları görünce. Telaş. 'Efendim hoşgeldiniz, hanımefendi hoşgeldiniz' dedim ve başladım: 'Efendim, Burhan Çaçan'ın sünnet düğününe hoşgeldiniz' dedim!' Böyle bir şey olabilir mi? Bir an ne olduğumu şaşırdım, dondum. Salonda böyle buz gibi bir hava. Burhan atladı, hemen geldi. Dedi ki 'Allah söyletti. Demek ki benim bir oğlum olacak, sünnet düğününü de sen sunacaksın' dedi. Kaçtım. Kız kardeşim Samsun'da oturuyordu. Bir hafta evine kapattım kendimi, çıkmadım dışarıya. Benim çok canım yanmıştı ondan" sözleriyle geçmişteki gafını anlattı.