Michael Jackson'un kız kardeşi Türkiye'ye geliyor

THY'nin Almanya'da düzenlediği yardım kampanyasına katılan şarkıcı La Toya Jackson ile Oscar ödüllü aktris Mira Katherine Sorvino, Türkiye'ye geliyor.

  Almanya ' nın Kö ; ln kentinde gerç ; ekleşen , THY ' nin sponsor olduğu Jummimü ; ü ; s yardım galasına katılan iki sanatç ; ının Tü ; rkiye ' ye gideceğini aç ; ıklayan THY Kö ; ln Mü ; dü ; rü ; İsa Al , &ldquo ; Mira Katherine Sorvino ve henü ; z 5 aylık kızını THY uç ; ağıyla New York ' tan Kö ; ln ' e first class uç ; urarak getirdik . İki sanatç ; ıyı da THY adına İstanbul ' a davet ettim . İkisi de İstanbul ' a seve seve gideceklerini sö ; yledi&rdquo ; dedi .

İsa Al , Sorvino ' nun THY ile uç ; maktan son derece memnun olduğunu belirterek , &ldquo ; Sorvino bize kabin iç ; indeki ikram ve konfora şaşırdığını , bundan sonraki uç ; uşlarında THY ' yi tercih edeceğini belirtti . Ayrıca İstanbul ' u mutlaka gezmek istediğini de sö ; yledi&rdquo ; şeklinde konuştu .

İstanbul ' un 2010 Avrupa Kü ; ltü ; r Başkenti olması vesilesiyle bu daveti yaptığını , iki sanatç ; ının farklı medeniyetlerden insanların hoşgö ; rü ; ve huzur iç ; inde yaşadığı İstanbul ' u ziyaret etmesinin tü ; m dü ; nyaya iyi bir mesaj vereceğine inandığını kaydetti .

Ö ; te yandan , geceye sponsorluk yapan THY , İstanbul ' dan ö ; zel 4 hostes getirtti . Hostesler yapılan aç ; ık artırmalarda satılan ü ; rü ; nleri sergiledi ve THY reklamları bü ; yü ; k ekranlarda gece boyunca gö ; sterildi .

Geceden elde edilen 1 milyon 600 bin avroluk yardım geliri , yaşlılar ve kimsesizlere yardım eden Michaelshof Vakfı ile Sü ; lz kentindeki bir ç ; ocuk yuvası vakfına bağışlandı .

New Jersey ' de 28 Eylü ; l 1967 ' de dü ; nyaya gelen Sorvino , &ldquo ; Mighty Aphrodite&rdquo ; filmi ile &ldquo ; En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu&rdquo ; dallarında BAFTA ve SAG ö ; dü ; llerine aday gö ; sterilmiş , Oscar ve Altın Kü ; re ö ; dü ; llerini kazanmıştı . &ldquo ; Norma Jean & ; Marilyn&rdquo ; isimli TV filminde 1996 ' da canlandırdığı Marilyn Monroe rolü ; ile Emmy ve Altın Kü ; re ' ye aday gö ; sterilen Sorvino , 2006 yılında Human Trafficking ile tekrar Altın Kü ; re ' ye aday olmuştu .

Michael Jackson ' un kız kardeşi olan 29 Mayıs 1956 doğumlu La Toya Jackson ' ın ise 29 single parç ; ası , 11 albü ; mü ; bulunuyor .