Facebook kız tavlamak için kullanılıyor

Magazin yazarı Aykut Işıklar, magazin dünyasında yer alan playboyların Facebook'ta genç kızları kandırarak emellerine alet ettiklerini açıkladı.

Bugün gazetesi yazarı Aykut Işıklar, "Facebook'ta 'genç kız' avcısı ünlü erkekler!" başlıklı köşe yazısında, "Yaklaşık 5 milyon Türk vatandaşının abone olduğu Facebook sosyal paylaşım sitesinde çok ilginç şeyler oluyor" dedi.

"Yüzlerce ünlü erkek, genç kızlarla arkadaş oluyor. Ve binlerce kadın da evli veya bekar hiç fark etmez erkek arkadaş buluyor. Bugün sosyal namus bekçiliğini bir kenara bırakıp, ünlülere bakarsam gördüklerim şunlar. Şarkıcı, oyuncu, sporcu, tiyatrocu, gazeteci, TV'ci ne iş yaparsa yapsın ama halkın tanıdığı erkekler, Facebook'a girince, yurdun dört bir yanından gençlerin hücumuna uğruyor. Liseli ve üniversiteli kızlar, evde hiçbir işi olmadan oturan kızlar hemen arkadaş olmak istediklerini bildiriyorlar. Nasıl olsa analar-babalar ne yaptığını bilmiyor, şifre olduğu için kızlarının ne yaptığını kontrol edemiyor. Sonuç ünlü erkekler bir anda seç seçebildiğin kadar diyor. Fotoğraflara bakıp en güzel kız ile yazışmaya başlıyor. Birkaç yazışmadan sonra büyük sanal aşklar başlıyor. Kız nereden bilsin ünlü erkeğin niyetini veya aynı anda beş kız ile yazıştığını" söyleyen Işıklar, isim vermiyor ama birilerine aba altından sopa gösteriyor.

"Kimlerin Facebook'ta neler yaptığını duyuyorum. Aldatıldığını, başka emellere alet edilmek istendiğini anlayan kızlar var. Ama ünlü erkeklerin yalanlarına inanan genç kızlar da çok." diyen ışıklar "İsim vermek istemiyorum. Ama pek çok ünlü erkeğin Facebook'ta her gece ava çıktığını biliyorum. İşin kötü yanı ünlü erkeklerin ismini kullanıp kızları aldatanlar da var" uyarısında bulunuyor.

Işıklar yazısına şöyle devam ediyor: "Ünlü bayanlar için bu söz konusu değil. Kadınlar akıllı, tanımadıklarını listesine alsa da konuşmuyor, yanıt vermiyor. Çünkü başına gelebilecekleri tahmin ediyor. Kızlarımız hâlâ duygusal ve biraz ünlü erkek görünce heyecanlanıp, elleri ayakları dolanıyor."