Ezel'i ele veren o kitabın sırrı ne?

Ezel'de işler karıştı! Her an tüm sırlar açığa çıkabilir. Serdar ve Ali, Ezel'e ait çok önemli bir nota ulaşmayı başarır.

  Polat Alemdar ' ın reytingini sallayan Ezel , bu hafta zorda!

Geç ; irdiği estetik operasyon sonrası Ö ; mer ile bir kez daha yü ; zleşmeye hazırlanan Ezel ' in , bü ; yü ; k sırrı ortaya ç ; ıkmak ü ; zere . Ezel ' i ele veren ise Selma Hanım ' ın , yatak odasından ç ; ıkan bir kitap oldu .

Show TV ekranlarının izlenme rekorları kıran dizisi Ezel ' de işler karışıyor . Ezel ile birlikte oynadığı kumarda herşeyini kaybeden işadamı , o geceyi Serdar ' a anlattı . İşadamının anlattıklarıyla Ali ' nin sağ kolu Teyfik , yakayı ele vermek ü ; zere . İşadamının anlattıklarıyla Ö ; mer ' e ait kayıp parç ; aları kısmende olsa birleştirmeyi başaran Serdar , ameliyat sonrası Ezel ' i evinde misafir eden Selma Hanım ' ın peşine dü ; şmeye karar verir .

EZEL ' İ AÇ ; IK EDEN KİTAP

Ezel ' in geç ; mişindeki sırrı ç ; ö ; zmek iç ; in harekete geç ; en Serdar ve Ali , soluğu Ramiz dayının sevgilisi olan Selma Hanım ' ın evinde alır . Ezel ' in akıl hocası Ramiz , dışırıda hazır kıta beklerken ; Serdar , Selma Hanım ' ın yatak odasında ç ; ok ö ; nemli bir belgeye ulaşır . Yatak odasındaki dolapları karıştırırken Ramiz dayının fotoğrafına ulaşan Serdar , ç ; ekmecenin altında Henri Charriere imzalı Kelebek adlı romana rastlar . Kitabın kapağında ise Ezel ' i ameliyat eden doktorun ismi yer almaktadır . Bü ; yü ; k bir keyfile kitabı yanında alan Serdar , Ali ile birlikte bu kez Ezel ' e o notu yazan doktorun peşine dü ; şer .

KELEBEK ' İN İLGİNÇ ; Ö ; YKÜ ; SÜ ;

Hiç ; işlemediği bir suç ; tan mü ; ebbet kü ; rek mahkumu olan Henri Charriere isimli Kelebek lakaplı Fransız vatandaşının mahkumluğu sırasında yaşadığı olayları anlattığı kitaptır . Henri Charriere bu kitapta kü ; rek cehenneminde yaşadıklarını , kaç ; ma girişimlerini ve aklınıza bile gelemeyecek değişiklikteki olayları kaleme almıştır .

Ö ; MER GİBİ CEZA ALIR

Hiç ; işlemediği bir suç ; tan ö ; tü ; rü ; mü ; ebbet hapse ç ; arptırılan bir kü ; rek mahkumunun ö ; zgü ; rlü ; k uğruna verdiği ç ; abaların hikâ ; yesidir . Ö ; nce Maturette ve Clousiot adlı arkadaşlarıyla kaç ; arlar . Cü ; zzamlıların yaşadığı bir adaya gelirler ve cü ; zzamlıların yardımıyla Trinidad ' a kaç ; arlar . Buranın halkının bü ; yü ; k desteğini gö ; rü ; rler . Oradan da ayrılırlar ama bu kez daha gü ; ç ; lü ; bir tekne ve 3 kaç ; ak mahkum da eklenerek . Bü ; yü ; k gü ; ç ; lü ; klerle Curaç ; ao Adası ' na giderler ve yakalanarak Rio Hacha Cezaevi ' ne girmek zorunda kalırlar .