Ali Sunal'dan aldatma iddialarına yanıt

Yeşilçam'ın unutulmaz oyuncusu Kemal Sunal'ın oğlu Ali Sunal, oyuncu sevgilisi Gökçe Bahadır'ı aldattğı yönündeki iddialara yanıt verdi...

  Habertü ; rk ' ü ; n haberine gö ; re Sunal geç ; en cumartesi sabaha karşı 04 . 00 ' te ü ; nlü ; gece kulü ; bü ; Etiler Şamdan ' da yapımcı Elif Dağdeviren ' le birlikteydi . Tanıkların ifadesine gö ; re ikili kulü ; ptekilerin meraklı bakışlarına aldırmadan dakikalarda ö ; pü ; ştü ; . Ali Sunal ile Elif Dağdeviren kimselere aldırmadan sabahın ilk ışıklarına kadar samimi bir şekilde eğlendi . İkili başka arkadaşlarıyla geldikleri Şamdan ' dan birlikte ayrıldı .

Bu haberler ü ; zerine Ali Sunal , bü ; yü ; k bir şaşkınlık yaşadığını belirterek ' Cumartesi gü ; nü ; bir erkek arkadaşımla yemek yedikten sonra Şamdan ' a gittik . Orada ortak bir film projesi ü ; zerinde ç ; alıştığımız Elif Dağdeviren ile karşılaştık . Bir sü ; re sohbet ettik ama yazıldığı gibi ne ö ; pü ; ştü ; k ne de mekandan birlikte ç ; ıktık . Ortam ç ; ok kalabalıktı . Herhelde haberi aktaranlar yanlış gö ; rdü ; ler . Artık bu haberlere alıştık . Daha ö ; nce de İzmir ' de bir erkek arkadaşımızın nişanlısıyla barda sohbet ederken resimlerimiz ç ; ekildi . İnsanlar sesli ortamda konuşurken mecburen yakın olur . Hemen buna benzer haberler yapıldı . Şimdi o arkadaşlarımız evli . Biz nişanlandığımızı bile gazeteden ö ; ğrendik . Bö ; yle haberler nedense benim başıma geliyor . Bizim Gö ; kç ; e ile ç ; ok iyi giden bir ilişkimiz var . Ailelerimiz tanıştı . Bu haberler bizim ilişkimizi bozamaz ama bizden ç ; ok ailelerimiz ü ; zü ; lü ; yor . Bu durumu Gö ; kç ; e ' ye izah etmedim ç ; ü ; nkü ; o bana gü ; veniyor ' dedi .

hü ; rriyet . com . tr